ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αγώνας μπάσκετ έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Ιωάννης Πατάκης”, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, με τη συμμετοχή των ομάδων: Α.Ο.ΜΥΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ Α.Ο, ΝΙΚΑΙΑ 2012, Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Ο αγώνας αποτελεί μία καθιερωμένη συνάντηση τα τελευταία χρόνια και δικαίως έχει γίνει θεσμός, καθώς έχουν προηγηθεί άλλοι πέντε αγώνες στο παρελθόν με τον ίδιο σκοπό και την ίδια επιτυχία. Στο κάλεσμα των ομάδων ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου και ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή. Να σημειωθεί η παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία των συλλόγων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ο κουμπαράς «θα σπάσει» ανήμερα των Φώτων, θα δοθεί στα ΔΣ του Φιλανθρωπικού Ομίλου Γυναικών Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» και στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγάπη» ενισχύοντας έτσι το πολύτιμο κοινωνικό τους έργο. Τα Δ.Σ. των ομάδων ευχαριστούν θερμά πρώτα απ’ όλα τον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα και κατέθεσε το ποσό που είχε ο καθένας δυνατότητα και έπειτα όλους τους αθλητές οι οποίοι έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Ανανέωσαν δε  το ραντεβού για το Πάσχα, όχι στο παρκέ, αλλά στο χορτάρι του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νίκαιας. Στον αγώνα που έγινε με την υγειονομική κάλυψη της ΕΟΔΥΑ παρακολούθησαν ο περιφερειακό σύμβουλος Αθ. Παιδής, η πρόεδρος και τα μέλη του ΤΣ της ΔΚ Νίκαιας Β. Πιλάτου, Γ. Παπαγιαννόπουλος και Γ. Ψαρούλης, οι αντιπρόεδροι Αν. Μανδάλη και Β. Γκουνιαρούδη συνοδευόμενες από τα μέλη των ΔΣ των φιλανθρωπικών συλλόγων, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Παρέστησαν επίσης οι διακεκριμένοι αθλητές του νομού Β. Αγγελακόπουλος, Β. Μόρας και Ρ. Πατρωνίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ