ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Η ΕΣΠΕΚΕΛ στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης συνδιοργάνωσε με την Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και τον Α.Ο.ΦΟΙΒΟ το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/12 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Γιάννουλης.

Στήθηκαν 4 μικρά γήπεδα και πήραν μέρος περίπου 100 παιδιά από 6 ομάδες (ΕΑΛ, ΑΕΛ,ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ,ΑΘΛΕΣΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ & ΦΟΙΒΟΣ). Όλο το πρωί οι μικρές αθλήτριες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Παρόντες  στο τουρνουά ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Λαρισσαίων κ.Κωσταρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ.Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ.Φατούρας.

Όλοι οι ανωτέρω σε σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν τη σημασία της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό &  εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την διοργάνωση και την ανταπόκριση αθλητών & γονέων . Ο Πέτρος Προβίδας  πρόεδρος του  Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ Γιάννουλης από την πλευρά του δήλωσε: Ο ΦΟΙΒΟΣ είναι πάντα πρόθυμος να ενώνει τα παιδιά σε τέτοιου είδους διασυλλογικές διοργανώσεις και τόνισε ότι η φιλοξενία θα γίνει ακόμη καλύτερη μετά την προσεχή βελτίωση των  αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννουλης».

Στο τέλος της διοργάνωσης μια μικρή έκπληξη περίμενε τους φίλους μας ,καθώς ο Άγιος Βασίλης πέρασε από το γήπεδο και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Παρών και σε αυτήν την διοργάνωση, όπως και κάθε άλλη φορά, η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού πανέτοιμη να προσφέρει βοήθεια στις αθλήτριες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ