ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

«Για μια ακόμη χρονιά οι Έλληνες κτηνοτρόφοι στενάζουν από τις παράνομες εισαγωγές και τους μηδενικούς ελέγχους στο αιγοπρόβειο γάλα, που έχουν οδηγήσει σε κατακόρυφη πτώση της τιμής του. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την υπέρογκη φορολογία και τις παράλογες ασφαλιστικές εισφορές, διαμορφώνεται ένα ασφυκτικό περιβάλλον

για τον κτηνοτροφικό κόσμο».

Τα παραπάνω, τόνισε, μεταξύ άλλων, από την Ελασσόνα, όπου βρέθηκε για να ανταλλάξει ευχές με φορείς και κατοίκους της περιοχής, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

«Όσο και να θέλουν στην κυβέρνηση να αποφύγουν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, οι εκλογές έρχονται και ο λογαριασμός θα είναι βαρύς,  όπως “βαρύς” ήταν και ο εμπαιγμός τους απέναντι στον πρωτογενή τομέα.

Από εδώ, από την Ελασσόνα, που κρατά τα σκήπτρα της ελληνικής κτηνοτροφίας, στέλνω μήνυμα στήριξης των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων, με ένα ρεαλιστικό σχέδιο, που η παράταξή μας θα εφαρμόσει από την επόμενη μέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας», συνέχισε ο Λαρισαίος πολιτικός.

Ο κ. Κέλλας, είχε ακόμη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και μέλη της δημοτικής του ομάδας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας, απ’ όπου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τα στελέχη και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έχουν αποδείξει μέσα στην περίοδο της κρίσης, πως βάζουν πάνω απ’ όλα το καθήκον, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο. Τους οφείλουμε και, κυρίως, η πολιτεία, απεριόριστη ευγνωμοσύνη και σεβασμό, κάτι που η σημερινή Κυβέρνηση μάλλον δεν φαίνεται να υιοθετεί, καθώς ο εμπαιγμός με τα αναδρομικά  των ενστόλων δεν έχει προηγούμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ