ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

Τους μαθητές, που αρίστευσαν, και τους φοιτητές, που εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδιά μελών του συλλόγου βράβευσε το  Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης, που διοργανώνεται επί 26 συναπτά έτη,

πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σοφολόγης Δημήτριος απευθυνόμενος στους μαθητές & φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους να αριστεύουν είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους.

Επεσήμανε ακόμη ότι ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και της επιτυχίας πρέπει να είναι διαρκής με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την συνέπεια και την τόλμη προκειμένου να περιχαρακώσουν τις αρχές και τις αξίες τους στην δύσκολη εποχή, που διανύουμε με προβλήματα οξυμένα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο κ. Σοφολόγης  κλείνοντας αναφέρθηκε στην προσπάθειά τους, που πρέπει και όλοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ένταση, είτε βρίσκονται στη δευτεροβάθμια, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε στάδιο της ζωής τους, τους συνεχάρη & ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παρευρέθησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά ο ταμίας κ. Νασιάρας και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Γεωπόνων ( Π.Ο.Σ.Γ.) & μέλος του  Δ.Σ. κ. Παναγούλης.

Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν,  είναι οι:

  • Α΄ Γυμνασίου_ Παπακώστα Άννα, Πάκα Δήμητρα, Χριστοφιλίδης Δημήτριος, Τσαντή Αχιλλεία-Αλεξάνδρα, Γκουτζουρέλα Φωτεινή, Στραφιώτης Ανέστης & Τσακνάκης Αντώνιος
  • Β΄ Γυμνασίου_ Τσιαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Στραφιώτης Νικόλαος & Τοπάλης Ιωάννης
  • Γ΄ Γυμνασίου_ Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Παπακώστα Αικατερίνη, Μακά Λυδία, Μακαγιός Γεώργιος, Μουστάκας Δημήτριος & Μπερδάνης Αλέξανδρος
  • Α΄ Λυκείου_ Χασιώτη Γεωργία & Πάκας Αλέξιος-Γεώργιος
  • Β΄Λυκείου_ Παπακώστας Κωνσταντίνος, Κουσέρα Ευδοκία, Φιλίππου Κλαίρη & Σωτηρίου Ειρήνη
  • Οι φοιτητές, που βραβεύθηκαν είναι οι: Γουϊγούη Βάϊα για την εισαγωγή της στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Δαλακούρας Άγγελος στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., Δημητριάδου Έλλη – Ελένη στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΠΑ.ΜΑΚ., Μπαρδάνη Κερασία στο Τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ, Χασιώτης Βασίλειος στο Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. και Χασιώτης Ιωάννης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς & βράβευσαν τους μαθητές & φοιτητές:  ο εκπρόσωπος  της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου,  ο Υφυπουργός του Υπ.Α.Α.Τ. κ. Κόκκαλης, ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Λαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Καγκελάρης, ο Διευθυντής της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  κ. Καψάλης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος και ο γεωπόνος πρώην Δήμαρχος, Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας & του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τζανακούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ