ΑΤΥΧΟΣ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ

Ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν στο πούλμαν της Καρδίτσας

Δεν τα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ ο Γ.Σ Αμπελώνα, που μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Αλκαζάρ από την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 54-60.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, ωστόσο η αφλογιστία των παικτών του Αμπελώνα στις αρχές του τρίτου 10λεπτου έδωσε «αέρα» 13 πόντων στην Καρδίτσα, με τους Αμπελωνίτες να επανέρχονται «μαζεύοντας» τη διαφορά και να χάνουν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού οι φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου χειροκροτώντας τις δύο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν, ενώ πιο ουσιαστική η ομάδα της Καρδίτσας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, με τον Αμπελώνα να κρατά την καλή εμφάνιση αλλά και τη δεύτερη συνεχή παρουσία του στους «4» του θεσμού.

Νωρίτερα το εισιτήριο πήρε και ο Σπάρτακος που επικράτησε του Ίωνα Βόλου με σκορ 65-72.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 32-35, 41-47, 54-60.

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ

Γιορτή του αθλητισμού εντός του κλειστού του Αλκαζάρ για τους «4» του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, ωστόσο δεν έλειψαν οι ανεγκέφαλοι που αμαύρωσαν νωρίτερα τη διοργάνωση «συντηρώντας» προφανώς κόντρα που είχε ξεσπάσει πριν λίγες μέρες στη γειτονική Καρδίτσα ανάμεσα σε οπαδούς της μπασκετικής ΑΕΛ και της Αναγέννησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση (περίπου 20’), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή δέχτηκε επίθεση στο ύψος του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου με πέτρες και μπουκάλια, ενώ από τη ρίψη των αντικειμένων σημειώθηκαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ