ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπορεί το τοπίο για το χρόνο των εθνικών εκλογών να είναι ακόμη θολό, τα επιτελεία των κομμάτων όμως βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα και έχουν θέσει το μηχανισμό τους σε προεκλογική τροχιά. Μάλιστα το ΚΙΝΑΛ, έχει ήδη ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους, ενώ σειρά αναμένεται να πάρει η ΝΔ με τον Κ. Μητσοτάκη

να προσανατολίζεται να ανακοινώσει στις 10 Ιανουαρίου υποψηφίους, που προέρχονται κυρίως από το μητρώο στελεχών.

Παράλληλα όμως πληροφορίες από καλά πληροφορημένες πηγές σε Αθήνα και Λάρισα, θέλουν τον κύριο κορμό του ψηφοδελτίου να έχει κλείσει, ενώ σήμερα σε αθηναϊκή εφημερίδα δημοσιεύθηκαν λίστες υποψηφίων της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα βρίσκονται οι τρεις βουλευτές του κόμματος Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, οι δύο γυναίκες πολιτευτές Στέλλα Μπίζιου δικηγόρος και Θεοδώρα Κάλλα, εκπαιδευτικός και μέλος του μητρώου στελεχών, οι επίσης προερχόμενοι από το μητρώο στελεχών Γεώργιος Καραβάνας μοριακός βιολόγος – γενετιστής και Αθηνά Σιαφαρίκα δικηγόρος.

Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον του να είναι εκ νέου υποψήφιος έχει εκδηλώσει ο εκπαιδευτικός και πολιτευτής Γιώργος Αδαμούλης, ενώ για την μία τουλάχιστον γυναικεία υποψηφιότητα που απαιτείται ενδιαφέρουν έχουν εκδηλώσει η πολιτευτής Ελένη Αξιόγλου δικηγόρος και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαχείλα.

Αν αποφασίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του πρώην δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη στο ψηφοδέλτιο, ενώ πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη να έχει δεχθεί προτάσεις όπως και ο χειρούργος – ουρολόγος Μάριος Ξηρομερίτης χωρίς να έχουν ανοίξει όμως τα χαρτιά τους, όπως και η νομικός Μαριάνθη Παπαδοπούλου που ήταν υποψήφια το 2015.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “contra news” ήθελε ως υποψήφιο και τον περιφερειακό σύμβουλο Θ. Παιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ