Ο π. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εφημέριος στην Π. Φανερωμένη ο Αμπελωνίτης Γεδεών Μαντάς

Τις αποφάσεις του για αλλαγές στη διοίκηση της τοπικής εκκλησίας στον Τύρναβο ανακοίνωσε σήμερα με κάθε επισημότητα ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, πληροφορώντας τους πιστούς ότι νέος αρχιερατικός επίτροπος τοποθετήθηκε ο π. Βησσαρίων Μπλέτσας στη θέση του π. Δαμασκηνού

ο οποίος μετατέθηκε.

Οπως ανέφερε ο μητροπολίτης στο Μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης πέραν του π. Βησσαρίωνα τοποθετήθηκε και ο π. Γεδεών Μαντάς από τον Αμπελώνα.

Σύμφωνα πάντα με το μητροπολίτη οι αλλαγές κρίθηκαν απαραίτητες με δεδομένο ότι το 2022 θα γιορταστούν τα 150 χρόνια από τη θεμελίωση της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης και ο π. Μπλέτσας που ήταν διοικητικά υπεύθυνος από την πλευρά της Μητρόπολης στον Τύρναβο με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα μπορέσει να συμβάλει στην καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για τα 15χρονα του ναού με την ανάδειξη της ιστορίας του και των κειμηλίων του, ενώ ο π. Γεδεών Μαντάς θα μπορέσει να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια με τις γνώσεις του και το νεαρό της ηλικίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ