ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΧΥΡΗ

nor

«Είστε η ελπίδα για τη χώρα μας και την επόμενη μέρα που θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας. Οφείλουμε να σας παραδώσουμε μια πατρίδα ισχυρή, με κυρίαρχο ρόλο στο διεθνές περιβάλλον».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσης των αριστούχων μαθητών σχολικού έτους 2017 – 2018, που διοργάνωσε η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας Παράρτημα Λάρισας.

Ο κ. Κέλλας, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωσης, “που τιμά την μέγιστη προσπάθεια και την αριστεία”, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, τόνισε:

«Σε μια εποχή που κάποιοι θεωρούν την αριστεία “ρετσινιά” και την μέγιστη προσπάθεια “μάταιο κόπο”, σε μια εποχή που κάποιοι θεωρούν την  σημαία μας “πανί” και την ρίψη ενός κέρματος, κριτήριο για το ποιος μαθητής θα την κρατήσει, εσείς δίνετε λαμπρό παράδειγμα της χώρας που έχει μάθει να αντιστέκεται και να μεγαλουργεί. Να είστε σίγουροι ότι η κανονικότητα σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στην Ελλάδα…».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε:

«Η πρόσκληση για να απονείμω τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα. Θέλω να συγχαρώ τους βραβευθέντες μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η σημερινή επιτυχία σας ανήκει.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε  την τεράστια συμβολή των γονέων και των εκπαιδευτικών, που στήριξαν και ενέπνευσαν  τους μαθητές σε ένα δύσκολο εγχείρημα.

Το μέλλον σας ανήκει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ