ΣΤΗΝ «ΕΡΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

Μεγάλη ανταπόκριση και φέτος στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για την αναβίωση της «Ερμού όπως παλιά», με τους Λαρισαίους να δίνουν δυναμικό παρών στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης.

Οι εκδηλώσεις κράτησαν ως το απόγευμα, ενώ από το πρωί προσφέρονταν καφές, κρασί και κεράσματα στους περαστικούς, με τα παιδιά της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ να πλάθουν κουλουράκια, με το χαρτοπόλεμο, τα μπαλόνια και τις μουσικές να έχουν τον πρώτο λόγο.

Η γιορτή μεταδόθηκε ζωντανά από την συχνότητα ραδιοφωνικού σταθμού με τη συμμετοχή dj που κράτησε αμείωτο τον παλμό καθ’ όλη τη διάρκειά της, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η μπάντα του Ντ. Καραποστόλου, η σχολή χορού Independence καθώς και ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΝΙΚΗ» πλαισίωσαν τη γιορτή, με τους μάγους, τον Αγ. Βασίλη και τα ξωτικά να δίνουν το ρυθμό.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με διαγωνισμό με δώρα ένα ποδήλατο και ένα διήμερο ταξίδι για 2 άτομα, ενώ τη γιορτή στηρίζουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας, η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Λάρισας, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Θεσσαλίας και η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ