ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Σε συναγερό βρίσκεται σύσσωμος ο μηχανισμός του δήμου Ελασσόνας για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις που αναμένεται να δημιουργήσει η επερχόμενη κακοκαιρία με το χιονιά και το δριμύ ψύχος Σε σημερινή του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου αναφέρει:

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προετοιμαζόμαστε για το κύμα κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνουν οι μετεωρολόγοι, να πλήξει την επαρχία Ελασσόνας από αύριο. Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό θα είναι έτοιμα για να δώσουν τη μάχη, αν χρειαστεί.

Ωστόσο χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την κατανόηση όλων. Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί, ενώ θα πρέπει τα οχήματα τους να διαθέτουν αντιολισθητικες αλυσίδες.

Επιπλέον, θα πρέπει να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων του δήμου. Είναι αδύνατον να καθαριστούν όλα τα χιλιόμετρα του μεγαλύτερου επαρχιακού δήμου του νομού μέσα σε λίγες ώρες, οπότε η συνεργασία με τους πολίτες είναι υποχρεωτική συνθήκη.

Σε περίπτωση που χρειαστεί το Δημαρχείο Ελασσόνας θα παραμείνει ανοιχτό ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ενώ τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι τα 24933 50224 και 24933 50254.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com