ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ «ΕΣΠΕΙΡΑΝ» ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν περιγράφεται η ασυνειδησία άγνωστων δραστών που προκειμένου να εξοντώσουν αδέσποτα ή και δεσποζόμενα ζώα επιμένουν να «σπέρνουν» το θάνατο ακόμη και σε παιδικές χαρές όπου παίζουν και κινούνται καθημερινά παιδιά, στο κέντρο και τις συνοικίες της Λάρισας.

Τελευταίο περιστατικό αυτό που καταγράφηκε μόλις χθες Τετάρτη στο παρκάκι Τζαβέλα και Λογιωτάτου, όπου στο χώρο με τις κούνιες Λαρισαίος έβγαλε βόλτα το σκύλο του για να διαπιστώσει έντρομος μετά από λίγο πως το άμοιρο ζώο εμφάνισε έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης.

Το σκυλί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνίατρο, ο οποίος κατάφερε να το επαναφέρει, ωστόσο το περιστατικό θορύβησε τους περίοικους, αφού και λόγω των γιορτών και των σχολικών αργιών πολλά παιδάκια κινούνται καθημερινά στο πάρκο.

Για την απαράδεκτη ενέργεια ενημερώθηκε φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας που με τη σειρά του ενημέρωσε με ανάρτηση για το περιστατικό, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τους «Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας», προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com