ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Ανακοίνωση – κάλεσμα του δ.σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών α/βαθμιας

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε.  Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τους συναδέλφους  να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία  την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την άμεση απόσυρση του συστήματος  διορισμών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και  περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα, την Τετάρτη  9    Ιανουαρίου    2019  και ώρα 6:00 μ.μ .στην αίθουσα εκδηλώσεων του  4ουΔημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου 19 )

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ