ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου. Τον 51χρονο είχαν απαγάγει άγνωστοι έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά στις 27/12/2018. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται από το πρωί στην ΓΑΔΑ.

Όπως δήλωσε ο εξάδερφός του, Νίκος Μαυρίκος στο newsit.gr ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του και είναι από το πρωί στην ΓΑΔΑ. Κατά πάσα πιθανότητα οι απαγωγείς διαπραγματεύονταν απευθείας με τον επιχειρηματία για τα λύτρα που ζητούσαν. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν τους έχει δώσει χρήματα και με ποια διαδικασία έγινε η καταβολή τους.

Το χρονικό της απαγωγής του Νίκου Μαυρίκου

Η απαγωγή έγινε κυριολεκτικά σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης, 27.12.2018, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας, Νίκος Μαυρίκος, κατέβηκε από το διαμέρισμά του που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά. Ο 51χρονος ήταν μαζί με την οικιακή του βοηθό όταν βγήκε από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά του τέσσερα άτομα τα οποία μάλιστα από τους αυτόπτες μάρτυρες περιγράφονται ως σωματώδη και αμέσως τον ακινητοποίησαν, τον άρπαξαν από τα χέρια και στην κυριολεξία σηκωτό τον έβαλαν στο μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει δίπλα από την αυλή της πολυκατοικίας και εξαφανίστηκαν, πριν προλάβει ο 51χρονος να φωνάξει έστω “βοήθεια”.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ