ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΑΝΔ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΣΙΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝ. ΨΥΡΡΑ

Ως “η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”, χαρακτήρισε τη στάση της επικεφαλής της Διαδημοτικής Συνεργασίας Τυρνάβου Αμπελώνα, Αν. Ψύρρα, να υπερψηφίσει για μία ακόμη χρονιά τον προϋπολογισμού του δήμου Τυρνάβου, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Ανδρέας Ξηρομερίσιος, ο οποίος αποχωρεί

από τη ΔΗΜΤΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να μην πληγεί το κύρος της ΝΔ στον Τύρναβο.

Ο κ. Ξηρομερίσιος, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, σημειώνει με νόημα ότι τα 3 προηγούμενα χρόνια είχε ζητήσει από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ στον Τύρναβο και στο νομό να πάρουν θέση απέναντι στη στάση της κ. Ψύρρα χωρίς όμως να κάνουν κάτι τέτοιο.

Σε δήλωσή του στο paidis.com ο κ. Ξηρομερίσιος αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή η επικεφαλής του συνδυασμού Διαδημοτική Συνεργασία κ. Αναστασία Ψύρρα, που στις προγηούμενες δημοτικές εκλογές του 2014 υποστηρίχθηκε επίσημα από τη ΝΔ, υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του κ. Σαρχώση, ενός δημάρχου που υποστηρίχθηκε  φανερά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως είναι γνωστό σε όλους είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η κ. Ψύρρα και ο συνδυασμός της δίνουν “το φιλί της ζωής στον κ. Σαρχώση, ο οποίος έχει ήδη απολέσει 3 δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι συνεχώς καταψηφίζουν τον προϋπολογισμό που ως δήμαρχος εισηγείται.

Με άλλα λόγια η κ. Ψύρρα και ο συνδυασμός της εκθέτουν τον κόσμο της ΝΔ που τους εμπιστεύθηκε και τους υποστήριξε στις προηγούμενες εκλογές του 2014.

Προσωπικά ως νεοδημοκράτης και ως μέλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ δεν μπορώ να ανεχθώ έναν τέτοιο εμπαιγμό. Με προσβάλει ως άνθρωπο, ως επιστήμονα, ως πολιτική οντότητα.

Προκειμένου να προασπίσω την αξιοπιστία και την εντιμότητα του κόσμου της ΝΔ, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω ως ένδειξη διαμαρτυρίας την αποχώρησή μου από τη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ και καλώ όλα τα άλλα άμεσα εμπλεκόμενα μέλη της ΔΗΜΤΟ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πράξουν τα δέοντα.

Εχω τη συνείδηση μου καθαρή και προχωρώ στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου πολιτικής θέσης γιατί δεν θέλω επ ουδενί να πληγεί το ηθικό κύρος της ΝΔ στον Τύρναβο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ