ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019 ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην Κρήτη επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-2.

Σε ένα παγωμένο γήπεδο και μια δύσκολη έδρα οι παίκτες του Μαρτσέλο Τροΐζι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν ανοίγοντας το σκορ με όμορφο σουτ του Τασιούλη μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 38’ ο Πολέτο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πριν του βάλει «στοπ» ο Κατσιμήτρος απομακρύνοντας τον κίνδυνο!

Ο Απόλλωνας κρατούσε το σκορ, με το Μαντζάρη να δηλώνει «παρών» όταν χρειάστηκε, ενώ οι Λαρισαίοι «ξαναχτύπησαν» στο 68’, όταν ο σκόρερ τους έγινε δημιουργός, έκανε τη σέντρα και ο Λουκάο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη για το 0-2, ενώ στο 72’ οι Κρητικοί ξαναμπήκαν στο ματς, όταν ο Έφορντ έκανε το πλασέ μειώνοντας σε 1-2 και στο 78’ ο Μπουρσέλης τράνταξε τα δοκάρια του Απόλλωνα, ενώ στο 83’ ο Σκούπρα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπρους!

Η τύχη δεν γύρισε την πλάτη στον Απόλλωνα στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Ιατρούδης κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και ενώ είχε προηγηθεί απόκρουση του Μαντζάρη σε σουτ του Κατσούρρι, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει την επιτυχία που τον διατήρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65′ Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46′ Mπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (79′ Kατσούρρι).

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λούκας Μάρκος, Μαρκολίνο (89′ Κοντοθανάσης), Πολέτο (79′ Αγιώτης), Τασιούλης, Ράμος, Καρατάσιος, Λίταινας (65′ Καμπέρης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 1-2

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Ηρακλής 0-1

Παναχαϊκή – Τρίκαλα 2-1

Κυριακή 6 Ιανουαρίου (14:00)

Σπάρτη – Ηρόδοτος

15:00

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Κέρκυρα – Πλατανιάς

Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – ΝΠΣ Βόλος

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ