«ΨΑΛΙΔΙΣΜΕΝΟ» ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ!

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής. Κέρδισε τις εκλογές με ψέματα και λαϊκισμό, ενώ η διακυβέρνησή της χαρακτηρίστηκε από ανικανότητα, φαυλότητα και αναποτελεσματικότητα.

Από τα πλέον χαρακτηριστικά και επίκαιρα παραδείγματα εδώ στα Φάρσαλα -και όχι μόνο- είναι το μπάχαλο με τους δασικούς χάρτες, οι αραχνιασμένες εδώ και τρία χρόνια πληρωμές του προγράμματος δάσωσης, αλλά και το ψαλιδισμένο επίδομα θέρμανσης».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Φάρσαλα, όπου είχε συνάντηση με στελέχη της παράταξης και της ΟΝΝΕΔ.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «με τα Φάρσαλα στην κατάψυξη και πολικές θερμοκρασίες σχεδόν σε όλη τη χώρα αξίζει να θυμίζουμε ότι το επίδομα θέρμανσης, ύψους 210 εκατομμυρίων ευρώ που δίδονταν από την κυβέρνηση Σαμάρα-Βενιζέλου, συρρικνώθηκε στο 1/3 από τη δήθεν ευαίσθητη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου! Όπως, επίσης δεν πρέπει οι αγρότες να λησμονούν ότι αυτοί που δήθεν κόπτονταν για το κόστος παραγωγής είναι οι ίδιοι που κατήργησαν το αγροτικό πετρέλαιο!

Όσο ήμουν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έπαιρναν 160 εκατομμύρια ευρώ ως επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου για αγροτική χρήση. Κατήργησαν στοχευμένες παρεμβάσεις για να μοιράζουν επιδόματα φτώχειας από τα πλεονάσματα της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σημείωσε ότι μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ουδείς μπορεί να πει πως δεν ξέρει τι σημαίνει αριστερά». Εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν εντός του έτους, ενώ επισήμανε ότι «η ΝΔ είναι πανέτοιμη για την επόμενη μέρα που θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έχοντας έτοιμα τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει στη Βουλή».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com