ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Με την έλευση της νέας χρονιάς , η εκλογική δυναμική της “Δράσης Πολιτών” ενισχύεται ακόμη περισσότερο, καθώς ο Αμπελωνίτης Βασίλης Βαγγελοκώστας δίνει το δικό του παρών στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης ,έπειτα από εγκάρδια συζήτηση που είχε με τον επικεφαλής , κ. Στέλιο Ροντούλη.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών , ο κ. Ροντούλης δήλωσε : “Είμαι ενθουσιασμένος από την προσχώρηση του Βασίλη στη “Δράση Πολιτών”.Είναι ένας νέος άνθρωπος με τεράστιο κύκλο γνωριμιών στον Αμπελώνα ,που με το ήθος και τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει ήδη την έξωθεν καλή μαρτυρία και την εκτίμηση των συνδημοτών του , από τους οποίους μόνο επαινετικά λόγια ακούω για τον Βασίλη.
Η συνδρομή του στην εκλογική μας προσπάθεια θα είναι μεγάλη και ουσιαστική ,καθώς με την παρουσία του σηματοδοτεί ότι οι νέοι του Αμπελώνα στηρίζουν και εμπνέονται από τη “Δράση Πολιτών “.Τον καλωσορίζω με τη δέσμευση ότι η παράταξή μας θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχει η νέα γενιά των Αμπελωνιτών από τη  μελλοντική δημοτική αρχή.Η ανάπτυξη του Αμπελώνα είναι για εμάς όρκος τιμής”.
Δήλωση, επίσης , έγινε και από τον κ. Βαγγελοκώστα. “Έδωσα τα χέρια με τον κ. Ροντούλη , γιατί πιστεύω στις ικανότητες του ίδιου και στον προγραμματικό λόγο της παράταξής του για τον Αμπελώνα.Μου ανέπτυξε το σχέδιό του για τον Αμπελώνα , το οποίο και θα επικοινωνήσει σύντομα , όπως μου είπε , στους συνδημότες μου.Θεώρησα τις ιδέες του εφαρμόσιμες και ελπιδοφόρες και γι αυτό είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ μαζί του , έτσι ώστε το σχέδιό ανάπτυξης του τόπου μου να γίνει πραγματικότητα. Πιστεύω ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση η νέα γενιά των Αμπελωνιτών θα υποστηρίξει με πάθος τον Στέλιο Ροντούλη και τη  “Δράση Πολιτών “

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ