ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου τα σχολεία στο δήμο Τυρνάβου, αφού όπως εκτιμήθηκε από τη δημοτική αρχή, με δεδομένες και τις μετεωρολογικές προβλέψεις, δεν συντρέχουν λόγοι για να παραμείνουν κλειστά άλλη μία μέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου στη β/βαθμια εκπαίδευση όλα τα σχολεία θα ξεκινήσουν κανονικά το πρωί τη λειτουργία τους, ενώ στην α/βαθμια νηπιαγωγεία και δημοτικά θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π.μ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου αναφέρονται τα εξής:

“Μετά τη σημερινή καταγραφή της κατάστασης των σχολικών μονάδων στο σύνολο του Δήμου Τυρνάβου, ζητήθηκε από τους Διευθυντές των σχολείων να παραμείνουν ανοιχτά τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης, ώστε όλοι οι χώροι των σχολείων να είναι ζεστοί.

Αν διαπιστωθούν προβλήματα αύριο το πρωί, οι υπηρεσίες του Δήμου από τις 7:00πμ θα είναι στη διάθεσή τους, για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες ο Δήμαρχος Τυρνάβου αποφάσισε τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης σε όλο το δήμο να λειτουργήσουν κανονικά ενώ τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης αύριο Τετάρτη 9/1/2019 θα λειτουργήσουν από τις 9:00π.μ. και μετά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ