ΑΝ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΣΙΟΣ: ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ…

Συνέχεια στη ανταλλαγή ανακοινώσεων με τον παραιτηθέντα από τη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ να σημειώνει:  “Ανηθικότητα, γελοιότητα, λασπολογία και… Διαφήμιση Τέλος!”

Επειδή στην προηγούμενη επιστολή μου μίλησα με ονόματα και γεγονότα , περίμενα ότι ο κ. Κατσαρός θα απαντούσε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Αντ’ αυτού όμως είδα ανόητες κορώνες , ψεύδη και ανυπόστατους ισχυρισμούς, που είναι μάλλον γεννήματα της φαντασίας του εν λόγω κυρίου.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επικαλείται ανύπαρκτες  δικές μου δηλώσεις, αποφεύγοντας να μιλήσει για ” το πάπλωμα “, δηλαδή για τη στήριξη της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ από την κ. Ψύρρα, με τη δική του ανοχή, εάν όχι και ενθάρρυνση.

Βέβαια, η προγενέστερη συμπεριφορά του κ. Κατσαρού προδίκαζε και την ποιότητα της απάντησής του.Ο άνθρωπος που έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο, ο άνθρωπος που έχει διώξει ανθρώπους από τη ΝΔ , ο άνθρωπος που υβρίζει και συκοφαντεί ανύποπτους ανθρώπους, ο άνθρωπος που διαγράφει αγωνιζόμενους για τη φέτα κτηνοτρόφους και απειλεί συνδικαλιστές που αγωνίζονται για την επιβίωση του κλάδου τους, δεν θα μπορούσε να πει αλήθειες  ή να κάνει την αναγκαία αυτοκριτική του.Να λοιπόν ποιος επικαλείται την έννοια της Δημοκρατίας.

Τέλος , και επειδή ο κ. Κατσαρός μίλησε για πρώτους και τελευταίους σε εκλογές , καλά θα κάνει να εκθέσει τον εαυτό του στην επόμενη αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση, για να δούμε πόσα απίδια έχει ο δικός του σάκος.Πάντως , ο σάκος του υποφαινόμενου υπήρξε αρκούντως γεμάτος, για να τον αναδείξει πρώτο δημοτικό σύμβουλο στον   Συνδυασμό του. Αποδεικνυεται πως όταν χρειάστηκε χτύπησα τη γροθιά στο μαχαίρι χωρίς να μου υποδείξει κανείς τι να κάνω,κάτι που όλοι γνωρίζουν! Έτσι, με ενδιαφέρον περιμένω να δω τις εκλογικές επιδόσεις του κ. Κατσαρού, εάν βεβαίως υπάρξουν.

ΥΓ 1:Ο κ. Κατσαρός πρέπει να πάψει να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.Εγώ ποτέ δεν είχα πάτρωνες ή υποβολείς. Ό,τι έχω να πω , το λέω μόνος μου και με την υπογραφή μου, αντρίκια και χωρίς υπεκφυγές ή δεσμεύσεις. Άλλοι έχουν μάθει να λειτουργούν ως γυμνοσάλιαγκες που αφήνουν παντού το γλοιώδες αποτύπωμά τους.

ΥΓ 2: Με τους γυμνοσάλιαγκες αυτούς δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλη φορά.Έχω σοβαρότερη δουλειά να κάνω από το να ασχολούμαι με τα σάλια τους ή με την απεγνωσμένη προσπάθεια αυτοπροβολής που καταβάλλουν.Τους αφήνω στα σάλια και στις μύξες τους. Εξάλλου οι άδειοι τενεκέδες κάνουν μεγάλο θόρυβο.

ΥΓ 3:Τέλος θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη από τον αγνό κόσμο της ΝΔ που με στήριξε κ με στηρίζει,τόσο πολιτικά όσο κ επαγγελματικά, για όλα αυτά που διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα. Το κύρος,η ιδιότητα κ η αξιοπρέπεια μου δεν μπορούν να θιγούν από ανήθικους κ γελοίους λασπολόγους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ