ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η απάντηση του Ανδρέα Ξηρομερίσιου στην ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ

Ευχαριστώ τα εναπομείναντα μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, διότι με την πρόσφατη ανακοίνωσή τους μου δίνουν την ευκαιρία να αποκαλύψω κάποια πράγματα που καιρό τώρα κρατούσα μέσα μου, επειδή ήθελα να διατηρήσω ένα επίπεδο ευπρέπειας.

Τώρα , όμως , τέρμα οι ευγένειες. Τα πράγματα θα ειπωθούν …με ονοματεπώνυμα, για να αντιληφθεί ο κόσμος της ΝΔ το ποιόν κάποιων ανθρώπων.

Πρώτον , λοιπόν , δεν αντέδρασα τώρα για τις πρακτικές της κ. Ψύρρας. Θυμίζω  πως όταν η κ. Ψύρρα ψήφισε για πρώτη φορά τον προϋπολογισμό του κ. Σαρχώση , ενημέρωσα τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ , κ. Καπετάνο Χρήστο , ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα στείλει το θέμα στα Κεντρικά,  για να ληφθούν τα δέοντα μέτρα. Προφανώς δεν έγινε τίποτα, αλλά ο κ. Καπετάνος πρέπει να ερωτηθεί σχετικά.

Επίσης, όταν η κ. Ψύρρα έγινε για δεύτερη φορά το δεκανίκι του κ. Σαρχώση, έθεσα το θέμα στην ολομέλεια της ΔΗΜΤΟ και τότε ο κ. Κατσαρός Χριστόφορος φώναζε ενώπιόν μου ότι θα της “πάρει το κεφάλι “.Προφανώς και πάλι δεν έγινε τίποτα, αλλά γι αυτό πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Κατσαρός , που μάλλον έχει υποστεί αμνησία.

Την δεύτερη μάλιστα φορά, ενημέρωσα και τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ ,οι οποίοι αρκέστηκαν σε ένα κούνημα του κεφαλιού τους. Συνεπώς, ο υποφαινόμενος αντέδρασε , φώναξε , αλλά απαντήσεις ή ενέργειες δεν είδε από κανέναν.

Δεύτερον,  οφείλω μια υπενθύμιση  σχετική με το θέμα περί ευεργεσίας και ευεργετηθέντων.

Προφανώς , ξεχνά ο κ. Κατσαρός ότι με παρακαλούσε να είμαι υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές της ΔΗΜΤΟ, για να εξασφαλίσει την Προεδρία. Τεμενάδες μου έκανε , για να εκλεγεί Πρόεδρος. Άραγε , ποιος είναι ο ευεργετηθείς, αν όχι ο κ. Κατσαρός;

Τέλος , θα κλείσω την απάντησή μου με τρεις επισημάνσεις:

1)Πρώτη φορά βλέπω ανυπόγραφο κείμενο της ΔΗΜΤΟ ως απάντηση. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ούτε το θάρρος της υπογραφής τους.

2)Προσωπικά, πάντα προσπαθούσα να ενώσω τον κόσμο της ΝΔ , για να έρθουν και οι εκλογικές επιτυχίες. Κάποιοι γνωστοί όμως έχουν εθιστεί στη διαίρεση και στην ήττα, αρκεί να παίζουν τα δικά τους ιδιοτελή παιχνίδια και να ικανοποιούν τις εμμονές τους. Δεν θα τους ακολουθήσω.

3)Κάποιοι γνωστοί κύριοι ξεχνούν ότι ο τελικός κριτής όλων μας είναι ο κόσμος. Σύντομα λοιπόν θα λάβουν το μήνυμα του κόσμου και δεν θα έχουν μούτρα να εμφανιστούν. Σύντομα θα έρθει η ώρα της κάθαρσης και τότε θα σπάσουν τα αποστήματα που μολύνουν το παρόν και το μέλλον της τοπικής ΝΔ.

Η αλήθεια θα λάμψει και σίγουρα κάποιοι δήθεν θα τυφλωθούν από το φως της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ