Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

Σκληρή απάντηση του Χριστόφορου Κατσαρού στον Ανδρέα Ξηρομερίσιο

Συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε στους κόλπους της ΝΔ στον Τύρναβο μετά την ανακοίνωση της παραίτησης από τη ΔΗΜΤΟ του μέλους της Ανδρέα Ξηρομερίσου και την ανταλλαγή ανακοινώσεων που ακολούθησε δίνει σήμερα ο πρώην πρόεδρος του οργάνου Χριστόφορος Κατσαρός ο οποίος απαντώντας στα περί ευεργετηθέντων

αναφέρει για τον κ. Ξηρομερίσιο:

“Παρακαλούσε πριν 3 χρόνια να τον στηρίξουμε για να μπορέσει ”να ξεφύγει από το ηττημένο παρελθόν” όπως μας υποσχόταν.

Τον στηρίξαμε ,αλλά δεν το έκανε. Ξαναπαρακαλούσε να τον ξαναστηρίξουμε πριν λίγους μήνες διότι αυτή τη φορά υποσχόταν θα έφευγε από ”το τελειωμένο λαϊκίστικο χθες”. Ούτε αυτή τη φορά το έκανε.

Μας εξήγησε πως ”υπάρχουν δεσμεύσεις’΄που τον κρατάνε. Πως ”βλέπει την ήττα και το αδιέξοδο, αλλά οι δεσμεύσεις είναι ανυπέρβλητες”. Αυτές οι ”άτιμες οι δεσμεύσεις” που τον ανάγκασαν να αυτογελοιποιηθεί εμφανιζόμενος δημόσια σαν γιατρός-πολεοδόμος-μηχανικός -πυροσβέστης και μετρητής σκαλοπατιών και να μας εξηγεί τους κινδύνους φωτιάς και συνωστισμού αν οι εκλογές γινόταν στα γραφεία της Ν.Δ. Εμείς τον κατανοούμε και του συμπαραστεκόμαστε.

Ο κόσμος όμως της παράταξης του έστειλε το μήνυμα  στέλνοντας τον τελευταίο και καταϊδρωμένο στις εκλογές αλλά οι ”ισχυρές δεσμεύσεις” του δεν του επέτρεψαν να το κατανοήσει. Όπως δεν έχει κατανοήσει ότι η Ν.Δ είναι η δημοκρατική-φιλελεύθερη παράταξη που δεν υπαγορεύει στα μέλη της τι να πράξουν σε αυτοδιοικητικές ψηφοφορίες, ούτε φυσικά λαμβάνει πειθαρχικά μέτρα εναντίον τους.

Αν το έκανε θα είχε ήδη διαγράψει τον ίδιο που ήταν αντίπαλος στην επιλογή της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές. Και που φυσικά οι ”δεσμεύσεις” του θα τον φέρουν αντίπαλο και στις επόμενες όπως φαίνεται. Και αυτή τη φορά θα πάρει την  απάντησή του και αυτός και ο πολιτικός του πάτρωνας που τον οδηγεί σε μία ακόμη αυτογελοιοποίηση και μία ακόμη ήττα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ