ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 Ο Στ. Χατζηκράχτης υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου

Παρουσία του μέλους του Π.Γ του κόμματος Κ. Αβραμόπουλου και στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας  του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών

της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Θεσσαλία που στηρίζονται από το ΚΚΕ.

“Καλούμε το λαό της Θεσσαλίας κι αυτούς που μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, αλλά αντιπαλεύουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική, την επίθεση της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, να μπούνε στον αγώνα και να δώσουμε μαζί αυτές τις μάχες. Ο στόχος για ισχυρό ΚΚΕ παντού είναι στόχος ελπίδας, προοπτικής και ανταποκρίνεται στα εργατικά λαϊκά συμφέροντα. Οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρώσει αρκετή πολιτική πείρα, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, να μην εγκλωβιστούν λαϊκές δυνάμεις στα γρανάζια του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος και των διαχειριστών του”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ οι υποψήφιοι έχουν ως εξής:

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τσιαπλές Τάσος, 57 χρονών, Ιδιωτικός Υπάλληλος. Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας το 2014. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.. Είναι μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και επι χρόνια Γραμματέας της Ν.Ε Λάρισας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δήμος Λάρισας: Κρίκης Πέτρος, 39 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2012. Υπήρξε αθλητής βαλκανιονίκης ελευθέρας πάλης και πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προπονητών πάλης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του ΚΚΕ.

Δήμος Αγιάς: Κασίδας Γιάννης, 58 χρονών, Πτυχιούχος Δασολόγος. Σήμερα είναι αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάς της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Ελασσόνας: Αβρανάς Δημήτρης, 37 χρονών, Οδοντίατρος ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο δέκαθλο. Είναι μέλος της Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Δήμος Κιλελέρ: Σταμουλάκης Βασίλης, 60 χρονών, Συνταξιούχος έμπορος. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλελέρ της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και παλιότερα Πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπάλληλων Λάρισας, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος του Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων» και του Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Αναργύρων. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Τεμπών: Κωστή Μαρία, 60 χρονών, Συνταξιούχος Τραπεζοϋπάλληλος. Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τεμπών με την Λαική Συσπείρωση. Πρώην συνδικαλίστρια στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Έχει ενασχόληση διαχρονικά με τον πολιτισμό.    

Δήμος Τυρνάβου: Χατζηκράχτης Στέλιος, 60 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας εκπαιδευτικός. Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε παλιότερα Αντιδήμαρχος Τυρνάβου, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Δήμος Φαρσάλων: Αναγνώστου Αποστόλης, 56 χρονών, Οικοδόμος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων με την Λαική Συσπείρωση και το 2014. Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Φαρσάλων, μέλος της Τ.Ε Υπαίθρου του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Μαγνησίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δήμος Βόλου: Ριζόπουλος Αποστόλης, 55 χρονών, Δάσκαλος. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου της Λαϊκής Συσπείρωσης (2010-2014) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014. Διετέλεσε παλιότερα Γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων Μαγνησίας και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Βόλου. Είναι μέλος του Τ.Γ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Αλμυρού: Τσόγκας Σάββας, 61 χρονών, Ελεύθερος επαγγελματίας Λογιστής- Φοροτέχνης. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2003. Εργάστηκε παλιότερα στην ΕΑΣ Αλμυρού και διετέλεσε Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Τσαπράζης Βασίλης, 38 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος Ζαγοράς-Μουρεσίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας και του Δ.Σ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Μαγνησίας. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Κωνσταντινάκης Γιάννης, 52 χρονών, Ελεύθερος επαγγελματίας Χωματουργικών Έργων. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαική Συσπείρωση εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Ρήγα Φεραίου: Παπαιωάννου Αποστόλης, 62 χρονών, Συνταξιούχος Καθηγητής. Δημοτικός Σύμβουλος Ρήγα Φεραίου. Υποψήφιος  δήμαρχος και το 2014. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Σκιάθου: Καρπέτας Βάιος, 31 χρονών, Τραπεζοϋπάλληλος. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της Ενιαίας Συνδικαλιστικής Κίνησης στο συνέδριο της ΟΤΟΕ. Υπήρξε μέλος της ΚΝΕ παλιότερα και σήμερα είναι Γραμματέας της Κ.Ο Σκιάθου του ΚΚΕ.

Δήμος Σκοπέλου: Αναγνώστου Γιώργος, 40 χρονών, Επαγγελματίας Τουρισμού-Εστίασης. Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Τρικάλων, της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δήμος Τρικάλων: Καίκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Δήμος Πύλης: Καλύβας Βάιος, 45 χρονών, Πτυχιούχος Επαγγελματίας Μηχανικός Αυτοκινήτων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Γόμφων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δήμος Φαρκαδώνας: Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδώνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Καρδίτσας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δήμος Καρδίτσας: Κρανιάς Βασίλης, 62 χρονών, Συνταξιούχος Τεχνικός του ΟΤΕ. Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ηταν και το 2014 υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας. Διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης (2010-2014), επίσης Πρόεδρος της ΤΔΕ Καρδίτσας της ΠΕΤ-ΟΤΕ, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και συντονιστής της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του Τ.Γ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ελευθερίου Βασίλης, 36 χρονών. Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Δημοτικός Σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ηταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε και της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας. Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Μ. Πολυτεχνείου. Έκτακτος Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας. Μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Μουζακίου: Γιώτης Λάμπρος, 61 χρονών, Ψυκτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014.

Δήμος Παλαμά: Πολυγένης Αρης, 38 χρονών, Αγρότης. Δημοτικός Σύμβουλος Παλαμά της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος του Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Σοφάδων: Στουρνάρας Ηλίας, 33 χρονών, Τοπογράφος Μηχανικός. Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ