ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τυρνάβου που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Χατζηκράχτης, Ν. Μπαντόγιας και Γ. Σακοράφας

Το συμπέρασμα της χθεσινής σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Τυρνάβου κ. Σαρχώση, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και εκπροσώπων αγροτικών συνεταιρισμών και συλλόγων της περιοχής είναι:

Οι «άριστες σχέσεις» που έχει ο δήμαρχος Τυρνάβου με τον αρμόδιο υπουργό είναι ο θεμέλιος λίθος για να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

Το παιχνίδι αυτό έχει ξαναπαιχτεί πολλάκις, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου από τη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ και οι αγρότες όπως και χθες, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η συρρίκνωση του εισοδήματος και το αβέβαιο μέλλον τους.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας δεν πρέπει να πέφτουν στις προεκλογικές παγίδες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της δημοτικής αρχής.

Ο μόνος τρόπος διεκδίκησης, είναι η οργάνωση και η πάλη μέσω των αγροτικών συλλόγων, όπως έδειξαν τελευταία οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αμπελοκαλλιεργητών του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ