ΟΙΕΛΕ: ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), του προέδρου της Μιχάλη Κουρουτού και δημοσιογράφων έχει στραφεί με αγωγή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας χρηματική αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με την υπόθεση της εκπαιδευτικού

Φώφης Μπουλούτα.

“Δεν φοβόμαστε τον Αντώνη Σαμαρά. Όπως λέει και ο ίδιος θα φτάσουμε μέχρι τέλους”, σχολίασε μιλώντας στο  news24/7 στους 88,6, o Μιχάλης Κουρουτός, Πρόεδρος τον Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών καθώς σήμερα εκδικάζεται η αγωγή του πρώην πρωθυπουργού εναντίον της Ομοσπονδίας για την υπόθεση Μπουλούτα.

Κατά τον ίδιο η ΟΙΕΛΕ κράτησε τον φάκελο της υπόθεσης μυστικό όμως το καλοκαίρι ο Μουρούτης έγραψε σχετικό άρθρο που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και έτσι η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει τον φάκελο στη δημοσιότητα.

Τόνισε ότι εξεπλάγην από το ότι ο Αντώνης Σαρμάς κατέθεσε την αγωγή στις 23 Νοεμβρίου και πήρε δικάσιμο μέσα σε έναν μήνα. Καταλόγισε δε, αντιδημοκρατική συμπεριφορά στον Αντώνη Σαμαρά.

“Δεν προχωράει η κοινωνία με τέτοιες συμπεριφορές αλαζονείας. Οι ισχυροί πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια” τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι η εκπαιδευτικός, που είχε απολυθεί το 2012 από το Κολλέγιο Ψυχικού για τη μονογραφή της κόλλας του γιου του Αντώνη Σαμαρά λόγω προσπάθειας αντιγραφής σε εξετάσεις, δικαιώθηκε μετά θάνατον καθώς τον Αύγουστο ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ζήτησε να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης και διέταξε ειδική έρευνα για τους λόγους απόλυσης της εκπαιδευτικού.

Από τον επανέλεγχο δεν προέκυψε «ανεπάρκεια της καθηγήτριας», η οποία ήταν και η επίσημη αιτιολογία της απόλυσης, και ως εκ τούτου το υπουργείο προέβη σε ανάκληση της απόλυσης.

alfavita.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ