ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η απάντηση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου στην ανακοίνωση του Γιώργου Ακριβούλη

Εξ αφορμής ενός υβριστικού σχολίου του Γιώργου Ακριβούλη, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ο Υπηρεσιακός Μηχανισμός του Δήμου Κιλελέρ ενεργοποιήθηκε άμεσα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ρίξει αλάτι σε όλους σχεδόν

τους κεντρικούς δρόμους. Ωστόσο, λόγω του παγετού και της ολισθηρότητας η δημοτική αρχή παρακαλεί τους δημότες  να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όσον αφορά στην παραπληροφόρηση για την ανάθεση των καυσίμων που αναφέρεται στο υβριστικό σχόλιο θα συνιστούσαμε το συντάκτη του να διαβάζει πιο προσεκτικά και να κατανοεί, αν έχει την ικανότητα, τις αποφάσεις που αναρτά.

Επειδή οι δημότες μας δεν είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τις αποφάσεις του δημάρχου, τους ενημερώνουμε και βέβαια μαζί τους και τον υβριστή προσωπικά, ότι η συγκεκριμένη ανάθεση αφορά στην προμήθεια καυσίμων για δύο μήνες και για το σύνολο της λειτουργίας του δήμου Κιλελέρ (Απορριμματοφόρα, Καδοπλυντήριο, Grader, Παιδικοί σταθμοί, ΚΕΠ, Δημαρχεία και Δημοτικά καταστήματα κ.λπ) έως ότου διεκπεραιωθεί ο διαγωνισμός όπως αναφέρει ρητά  άλλωστε και η συγκεκριμένη απόφαση δημάρχου.

Σε σχέση με την πολιτική προστασία τον ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με ολόκληρη τη δημοτική μας ομάδα, τους προέδρους των ΤΚ, τους υπαλλήλους του δήμου και τους εθελοντές δημότες έκανε τεράστιο αγώνα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στον αποχιονισμό των δρόμων του  δήμου. Η προσπάθεια συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια οργάνωση για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Δηλώνουμε δε ότι είναι η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο κύριο και τον ενημερώνουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΛΛΑΞΕ εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό φαίνεται από τα έργα της δημοτικής αρχής, από τη βελτίωση των υποδομών, τη διαχείριση και τη βελτίωση των οικονομικών, από τη λειτουργία των σχολείων αλλά και στον προγραμματισμό που γίνεται για το μέλλον του Δήμου μας. Προφανώς, λόγω της αυξημένης μικροπολιτικής του εμπάθειας προς τη δημοτική αρχή ο συντάκτης του υβριστικού σχολίου δε δύναται ή αρνείται να το κατανοήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ