ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτοι ΙΧήδες αγνόησαν αστυνομική απαγόρευση

Απίστευτο μπάχαλο καταγράφεται από χθες βράδυ σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, αφού παρά τη σχετική απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας για τη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Καλλιάρχου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω πτώσης οικοδομικών υλικών στο οδόστρωμα, η απόφαση αγνοήθηκε,

ενώ κάποιοι θεώρησαν καλό να απομακρύνουν και τις χαρακτηριστικές απαγορευτικές κορδέλες προκειμένου να παρκάρουν τα οχήματά τους!

“Ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ενταύθα οδό Καλλιάρχου, από τη συμβολή της με την οδό Νικηταρά έως τη συμβολή της με τις οδούς Ανδριανού και Γιαννιτσών, από σήμερα Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 16:30΄ και μέχρι την άρση των λόγων που επέβαλαν αυτή. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Στρατηγού Φράγκου”, ανέφερε το σχετικό δελτίο της αστυνομίας, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε οι εργασίες ήταν αδύνατο να προχωρήσουν καθώς οι απαγορεύσεις αγνοήθηκαν από ΙΧήδες, την ώρα που ο κίνδυνος «κρέμεται» πάνω από τα κεφάλια τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και με αδιάψευστο μάρτυρα το φωτογραφικό υλικό η πρόσοψη της πολυκατοικίας στον αριθμό 14-16 παρουσιάζει σημαντικές φθορές, ενώ κατά καιρούς κομμάτια σοβάδων αλλά και τμήματα μαρμάρου έχουν αποκολληθεί, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τα ΙΧ και τους ιδιοκτήτες τους που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απαγόρευση, αν και με την ανυπαρξία γερανού το πιθανότερο είναι να την πληρώσουν οι εργασίες που θα καθυστερήσουν. Ας ευχηθούμε μόνο να μην πληρώσει τελικά το θράσος ορισμένων κάποιος ανυποψίαστος περαστικός που θα κληθεί να πληρώσει το… ουρανοκατέβατο μάρμαρο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ