ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δανιήλ Εξαρχος, ιδιοκτήτης του γραφείου “Epsilon ασφάλειες”

Η αναγκαιότητα της ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Αυτό συμβαίνει διότι το ήδη ανεπαρκές Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με τις περικοπές που συντελούνται λόγω της  οικονομικής κρίσης και του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Περικοπές σε υγειονομικό υλικό, εξοπλισμό, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς έχουν δημιουργήσει πλέον μια πραγματικότητα που θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες. Το φιλότιμο των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων, σε ένα σύστημα υγείας που νοσεί, δυστυχώς δεν επαρκεί για να θεραπεύσουν και να σώσουν ζωές. Η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα με αυτήν. Την αναντίρρητη αυτή ανάγκη καλύπτουν σήμερα οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες με πληθώρα από προγράμματα προσιτά σε κάθε πολίτη. Με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του καθενός μας αλλά και σε συνδυασμό με τις παροχές των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, έχουμε την λύση που χρειάζεστε.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …………..ΤΟ ΠΩΣ……

Διαλέγεις εσύ και συνδυάζεις όποιες ενότητες καλύψεων θέλεις για την υγεία σου όπως :

Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα

Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα

Επείγοντα Περιστατικά

Γιατροί & Διαγνωστικές Εξετάσεις

Επιδόματα Υγείας

Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Φάρμακα

Κάνε την αρχή τώρα!

Με προγράμματα που ξεκινούν από 7,5 ευρώ το μήνα.

(Η τιμολόγηση αφορά άνδρα, ηλικίας 40 ετών, για το πρόγραμμα «Νοσηλεία μόνο από ατύχημα». Μηναία πληρωμή ασφαλίστρου με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό.)

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …………..ΤΟ ΠΩΣ……

Τηλ.: 2492022292, κιν.: 6937 464212, email :exarhos@i-epsilon.gr, Ηρώων Πολυτεχνείου 7 – Τύρναβος, 401 00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ