«ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας το βράδυ της Παρασκευής και αν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, όπως και μέλη της «Συμπαράταξης» θεωρούνταν λίγο πολύ αναμενόμενοι αίσθηση προκάλεσαν και οι «γαλάζιες» παρουσίες.

Ρένα Καραλαριώτου και Κώστας Τζανακούλης έδωσαν το παρών, ενώ δεν έλειψε ο Θ. Μαμάκος όπως και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός που υποδέχτηκαν θερμά τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος είχε ολιγόλεπτο διάλογο με το νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, όπως και με το δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Δεν προλάβαιναν τα ενσταντανέ οι φωτογράφοι, εντόπισε το «δεξί χέρι» του Δ. Αβραμόπουλου ενημερωμένος προφανώς επισκέπτης που κινούνταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, πήρε και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος.

«Τελικά ρε παιδιά δεν είναι ΠΑΣΟΚική η εκδήλωση;», δεν κρατήθηκε,  άσε που δεν έδειξε να ασπάζεται και πολύ τα περί πολιτικού πολιτισμού ακούγοντας τον Ε. Βενιζέλο να μιλά για «χυδαίους εκβιασμούς» , αλλά και τους ομιλητές να επισημαίνουν πως «χρειάζεται προσοχή και θεσμική καχυποψία».

«Και μετά εγώ είμαι ο καχύποπτος», μουρμούρισε αποχωρώντας και αφού νωρίτερα είχε ικανοποιήσει την περιέργειά του παρακολουθώντας έστω και για λίγο την εκδήλωση!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ