Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου με αφορμή την επίσκεψη Αραχωβίτη

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το σύνολο των επαφών-συναντήσεων και συζητήσεων που είχαν οι παραγωγικοί φορείς του Δήμου Τυρνάβου με τον Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τον Πρόεδρο  του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ.

Πολλά ήταν τα ευχαριστώ που εισέπραξε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης από εκπροσώπους των φορέων και από απλούς παραγωγούς για την επιτυχημένη ενέργεια με την οποία έδωσε τη δυνατότητα στους φορείς να συζητήσουν με τα κυβερνητικά στελέχη θέματα που τους  απασχολούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των πολλών άλλων συναντήσεων που έγιναν στο περιθώριο της επίσκεψης του Υπουργού στον Τύρναβο, στη σύσκεψη  παραβρέθηκαν πάνω από 25 συλλογικότητες αλλά και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπροσωπώντας το σύνολο των παραγωγικών δραστηριοτήτων της  περιοχής.

Δόθηκε βήμα σε όλους τους παραγωγικούς φορείς του Δήμου.

Τέθηκαν τα ζητήματα σε δημόσιο διάλογο και αναζητήθηκαν λύσεις.

Ο Υπουργός και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι και για κάποια ιδιαίτερα θέματα με τις συναντήσεις που είχαν.

Οι παραγωγοί πήραν απαντήσεις σε πολλά από τα θέματα που τους απασχολούν.

Έτσι ο ρόλος του Δημάρχου και εν γένει της Δημοτικής Αρχής αποκτάει αξία, γιατί πιστεύουμε πως προτεραιότητα των αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι οι πολιτικές ιδέες και απόψεις όλων να διαχέονται και να αποτελούν εφαρμοσμένες πολιτικές στο πεδίο των προβλημάτων και των προσδοκιών της καθημερινής ζωής των πολιτών και τη στήριξη του παραγόμενου πλούτου και την ενίσχυση των εισοδημάτων των πολιτών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ