ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο “ΚΥΚΝΟΣ” ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε καιρικές συνθήκες υπό του μηδενός αλλά σε ένα πανέμορφο γιορτινό περιβάλλον του φωτεινού Πάρκου των Ευχών, στο καφέ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ, «Ο ΚΥΚΝΟΣ» υποδέχτηκε το νέο χρόνο και έκοψε τη Βασιλόπιτα με ζεστή διάθεση χαράς και ελπίδας.

Τη διάθεση όλων ζέστανε και ο πάντα φίλος του «ΚΥΚΝΟΥ» ο Μιχάλης Μαντέλας ο οποίος με το ακορντεόν του χάρισε μοναδικές μελωδικές στιγμές αλλά, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους για ξεφάντωμα και χορό. Κάνοντας έτσι μία «αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Κοντά στον «ΚΥΚΝΟ» βρέθηκαν η Βάσω Καλογιάννη (μέλος του «ΚΥΚΝΟΥ» και σύζυγος του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη), η Κυριακή Σπανού (Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου η οποία κατέγραψε ήδη με πρωτοβουλίες της την ευαισθησία της για τα ΑΜΕΑ), εκπρόσωπος του Στρατηγού Ζερβάκη διοικητή της 1ης Στρατιάς, η συγγραφέας του παραμυθιού του “Κύκνου”  Έπη Μίχη-Ζέγγου και η Λουίζα Γατένιου εκ μέρους της οικογένειας Μίνου Γατένιου (που πρόσφερε ένα υπέροχο δώρο για μία οικογένεια του «ΚΥΚΝΟΥ»).

Το ΔΣ του «ΚΥΚΝΟΥ» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως, διότι συμμετείχαν στη χαρούμενη αυτή συνάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ