Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ Ή ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ;

“Στην ανακατασκευασμένη οδό Μανδηλαρά, εμφανίστηκε καθίζηση του οδοστρώματος, στο σημείο συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη. Να θυμίσουμε ότι ο δρόμος παραδόθηκε μόλις πριν λίγους μήνες, ενώ o συνολικός προϋπολογισμός φτάνει στα 1,5 εκατ. ευρώ”, σημειώνει η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου,

επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων. “Ζητάμε διευκρινίσεις, μήπως και δεν καταλάβαμε σωστά, κ.Καλογιάννη: προγραμματίζετε να γεμίσετε τη Λάρισα με βυθιζόμενες μπάρες ή με βυθιζόμενους δρόμους;”, αναρωτιέται η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.

Πέρα από την σκωπτική διάθεση της παρέμβασής μας, είναι αδιανόητο να σπαταλώνται δημόσιοι πόροι, είτε πρόκειται για χρήματα, είτε πρόκειται για ανθρώπινο δυναμικό, για να ικανοποιηθούν οι προεκλογικές ορέξεις του κ.Καλογιάννη, σε βάρος των δημοτών.

Η καθίζηση του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Ν.Μανδηλαρά και Μ.Μπότσαρη είναι μόνον ένα από τα πρώτα σημάδια της …“σπουδής” του κ.Καλογιάννη να παρουσιάσει “τελειωμένα” έργα, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Η σύσταση για ψυχραιμία από την πλευρά της δημοτικής αρχής μπορεί μόνον -και επιεικώς- να χαρακτηριστεί απαράδεκτη. Πόσες φορές και πόσο ακριβά θα πληρώσουμε τον προεκλογικό πανικό σας, κ.Καλογιάννη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ