ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ

Με σκληρές ανακοινώσεις ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνος επιτέθηκαν στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη για την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό μία μικρή ομάδα μοτοσικλετιστών που εμφανίζονται ως υποστηρικτές της Μακεδονίας και υπερασπιστές του έθνους συγκεντρώθηκαν μπροστά στο ΔΩΛ και πραγματοποίησαν πορεία που κατέληξε στο γραφείο του υφυπουργού, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι συγκεντρωθέντες που ανήκουν κυρίως στον ακροδεξιό χώρο, διαλύθηκαν μετά από 1 περίπου ώρα.

Στην είσοδο του γραφείου του υφυπουργού υπήρχε αστυνομική δύναμη που δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Χρ. Καπετάνος

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανέφερε:

“Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό, απ’ την ανακοίνωση του βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη, που μέσω Σαγκάης, έκανε γνωστό πως θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην παραπαίουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

Από όψιμος υπερπατριώτης το 2015 και πολέμιος των μνημονίων,  μετεξελίχθηκε σε πιστό συνεργάτη της αριστερής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η πράξη του αποτελεί όνειδος πολιτικής συμπεριφοράς, μιας και είναι εις εκ των βουλευτών που κάνουν τα πάντα για να δώσουν «το φιλί της ζωής» στον Αλέξη Τσίπρα και εμμέσως πλην σαφώς του δίνουν τον στυλό για να υπογράψει την θλιβερή συμφωνία των Πρεσπών για τη Μακεδονία.

Τελικά, το δόγμα Κόκκαλη αποδεικνύεται ότι είναι «η καρέκλα πάνω απ όλα»”.

Ο Μ. Χαρακόπουλος

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος σημειώνει:

«Τα όσα τραγελαφικά παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες είναι πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά της χώρας. Η κυβέρνηση των δημαγωγών, που για 4 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρεί αυτόν τον τόπο με την ανευθυνότητα και την ανικανότητά της, οδηγεί την πολιτική ζωή στην κατάπτωση και στον ευτελισμό.

Με αποκλειστικό στόχο την παραμονή τους στην καρέκλα της εξουσίας έστω και για λίγους μήνες, οι κυβερνητικοί συνεταίροι δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε σικέ διαζύγιο. Πρόθεσή τους η παραπλάνηση των όσων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον αμοραλισμό και την εξουσιολαγνεία τους.

Ενόψει της ψήφισης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραχωρούνται η ταυτότητα και η ιστορία της Μακεδονίας μας, Τσίπρας και Καμμένος παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ενδύεται τώρα τη στολή του Μακεδονομάχου, ενώ το κόμμα του “δανείζει” τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών που, με άλλους προθύμους εκ δεξιών και αριστερών, θα δώσουν το φιλί της ζωής στην μειοψηφική και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση.

Είναι προφανές ότι όλ’ αυτά τα μαγειρέματα όζουν έντονα, δημιουργώντας υπόνοιες πολιτικής συναλλαγής, καταρρακώνοντας την όποια αξιοπιστία της πολιτικής.

Ό,τι, όμως, κι αν σκαρώσουν οι “σαλταδόροι της εξουσίας”, όποια κυβέρνηση με μπαλώματα κι αν παρουσιάσουν, υιοθετώντας διάφορα πολιτικά ρετάλια, γνωρίζουν ότι είναι θλιβερή μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία. Σύντομα θα έλθει η σκληρή απάντηση του λαού, που τώρα αγνοούν και εμπαίζουν, και τότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του! Οι μέρες της κυβέρνησης-κουρελού είναι μετρημένες».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com