ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου δήμου Τυρνάβου

Το νέο έτος φέρνει διαρκώς και νέες αξιόλογες προσχωρήσεις στη “Δράση Πολιτών”.Τελευταία εξέλιξη η ένταξη του δημοτικού συμβούλου Ρίζου Μάριου στο αυτοδιοικητικό μας σχήμα , μετά τη συνάντηση Ροντούλη- Ρίζου στον Αμπελώνα.

Στην εν λόγω συνάντηση έγινε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και επισφραγίστηκε μια ειλικρινής συνεργασία , που αναμένεται να ενισχύσει αποτελεσματικά την εκλογική προσπάθεια της “Δράσης Πολιτών”.
Με την ευκαιρία αυτή,  ο επικεφαλής του Συνδυασμού , κ. Στέλιος Ροντούλης
προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Έχω τη χαρά να ανακοινώσω σήμερα την προσχώρηση του Μάριου Ρίζου στη Δράση Πολιτών. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί  ότι άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαδρομές  μπορούν να συνυπάρξουν και να συλλειτουργήσουν, όταν πρυτανεύουν στη σκέψη τους τα ιδεώδη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, χωρίς ιδιοτελείς σκοπιμότητες  ή συμφωνίες του παρασκηνίου.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος των συγκλίσεων και των συναινέσεων , με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών ,που πρέπει να απαλλαγούν από τους παραμορφωτικούς φακούς του άκρατου κομματισμού, για να αναπνεύσουν αναπτυξιακά με αξιοκρατία και διαφάνεια.
Στο πνεύμα αυτό σφυρηλατήθηκε και η συμπόρευση με τη Δράση Πολιτών του κ. Ρίζου, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού στην κοινωνία του Αμπελώνα, την οποία και υπηρετεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
Ένας άνθρωπος της βιοπάλης, του καθημερινού μόχθου , της προσφοράς και της αλληλεγγύης  στον πάσχοντα συνάνθρωπο εντάχθηκε στη Δράση Πολιτών και αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως.
Ο κ. Ρίζος αποτελεί από σήμερα μια αξία και ένα κεφάλαιο στη Δράση Πολιτών, που έχει να δώσει πολλά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου λόγω των επαγγελματικών του δεξιοτήτων.Τον καλωσορίζουμε και τον περιβάλλουμε με την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη μας”.
Δήλωση επίσης έγινε και από τον κ. Ρίζο: “Ευχαριστώ τον κ. Ροντούλη για τα ενθαρρυντικά του λόγια και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Συμπορεύομαι  μαζί του,  γιατί πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει στον Τύρναβο μια ειρηνική επανάσταση αλλαγής των πάντων. Ο τόπος μας πρέπει να φύγει από τη μιζέρια του παρόντος και να βαδίσει στην οδό ενός καλύτερου μέλλοντος με ελπίδα και αυτοπεποίθηση, για το καλό ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή,δίπλα σε έναν άνθρωπο δυναμικό,διεκδικητικό και δραστήριο που έχει αποδεδειγμένα χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Με κάθε ειλικρίνεια,  ανιδιοτέλεια και καθαρότητα ψυχής καλώ τους ανθρώπους που με στήριξαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και όλους τους δημότες να υπερψηφίσουν τη Δράση Πολιτών, για να επιβραβεύσουν  έτσι την αγωνιστικότητα του Στέλιου Ροντούλη, ενός ανθρώπου που καθημερινά μοχθεί για τον Δήμο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ