ΜΠΑΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο κέντρο της Λάρισας, όταν μεσήλικας θαμώνας καφέ αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή βοήθειας, το πλήρωμα του οποίου αδυνατούσε να προσεγγίσει το περιστατικό μεταφέροντας τελικά το φορείο στα χέρια!

Το περιστατικό, που καλό θα ήταν να προβληματίσει τους αρμόδιους προκειμένου να προχωρήσουν σε άμεσο επανασχεδιασμό, σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί σε καφετέρια επί της οδού Παπακυριαζή, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επιχείρησε να προσεγγίσει από την οδό Μ. Αλεξάνδρου διαπίστωσε πως μπροστά στον πεζόδρομο υπήρχαν σταθερές μπάρες ασφαλείας που καθιστούσαν αδύνατη τη διέλευση, επιλέγοντας τελικά να στρίψει δεξιά σταθμεύοντας μπροστά στο Μεταγωγών.

Οι διασώστες σπεύδοντας πεζοί στο περιστατικό μετέφεραν τελικά στα χέρια το φορείο, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια των περαστικών που προβληματισμένοι από το συμβάν ζητούσαν επανασχεδιασμό και τοποθέτηση ρυθμιζόμενων απαγορευτικών μπαρών που θα διευκολύνει την κίνηση οχημάτων του ΕΚΑΒ, της ΠΥΛ κλπ.

Το ασθενοφόρο αναχώρησε τελικά μετά από λίγο μεταφέροντας τον ασθενή, που είχε τις αισθήσεις του, στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ