“ΜΠΟΧΑ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ευτελίζουν την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, όπως αυτή προσδιορίστηκε κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης, δημιουργώντας νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το προσυμφωνημένο “διαζύγιο” των δυο εραστών της καρέκλας, απαξιώνει την πολιτική και οδηγεί τους πολίτες σε μια ακόμη αποστροφή των κοινοβουλευτικών ηθών, πράγμα ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τη χώρα.

Βουλευτές, χωρίς κανέναν ηθικό και πολιτικό φραγμό, δηλώνουν τώρα έτοιμοι να δώσουν χείρα βοηθείας σε μια κυβέρνηση, που, ενώ  καταρρέει, αποφασίζει, σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών, διαπράττοντας εθνικό έγκλημα.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, κακοί ηθοποιοί ενός κακοπαιγμένου θεατρικού έργου, που προσβάλει τους θεσμούς και το Σύνταγμα, προτάσσουν  για μια ακόμη φορά, την προσωπική τους επιβίωση, έναντι των συμφερόντων της χώρας.

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντί τους, καθώς και σε εκείνους που τελικά θα αποδειχθούν όργανα εξυπηρέτησης των σχεδίων μιας κυβέρνησης, που ήρθε για να διχάσει τον λαό, αδιαφορώντας για το μέλλον της πατρίδας.

Στόχος όλων των πολιτικά υπεύθυνων δυνάμεων, θα πρέπει να είναι ο αγώνας για την πολιτική συντριβή των θιασωτών της διχόνοιας και της καταστροφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ