ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!!!

Την αναγκαιότητα παρέμβασης του δήμου ώστε να σταματήσει το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτων στην περιοχή του πεζοδρόμου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου πίσω από την πλατεία Χελιδόνη στον Τύρναβο, ζητά αναγνώστης του paidis.com, σημειώνοντας ότι αυτά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχουν προκαλέσει

σημαντικές ζημιές στον πεζόδρομο που χρίζουν άμεσης αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη υπάρχουν πολλά σπασμένα κράσπεδα επειδή παρκάρουν εκεί αυτοκίνητα που συνεχώς τα χτυπάμε και τα διαλύουν ενώ στο τελείωμα του πεζόδρομου υπάρχει μεγάλο μέρος με κατεστραμμένο μάρμαρο που πρέπει να αντικατασταθεί.

Ο αναγνώστης επισημαίνει επίσης ότι τα κιγκλιδώματα (μεταλλικά) που υπήρχαν στην είσοδο του πεζόδρομου για να εμποδίζουν την είσοδο αυτοκινήτων έχουν κοπεί πριν από κάποιο διάστημα γιατί έπρεπε να περάσει μεγάλο αυτοκίνητο με οικοδομικά υλικά χωρίς μέχρι σήμερα  να επανατοποθετηθούν. Μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει ενημερωθεί ο δήμος που θα έπρεπε να υποχρεώσει αυτούς που τα έβγαλαν να τα επανατοποθετήσουν.

Ο αναγνώστης με αφορμή και κάποιες παρεμβάσεις που έγιναν από το δήμο σε πεζοδρόμια για την επιδιόρθωση ζημιών, ζητά να γίνουν παρεμβάσεις και στο τοιχίο γύρω από τον πλάτανο κοντά στην εκκλησία που έχει καταστραφεί.

Με αφορμή τις ζημιές που προανέφερε ο αναγνώστης σημειώνει και τα εξής:

“Πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή ο δήμος να λάβει δραστικά μέτρα έτσι ώστε να σταματήσουν κάποιοι να καταστρέφουν δημόσια περιουσία παρκάροντας καταρχήν παράνομα χωρίς ουδεμία συνέπεια. Στο κάτω – κάτω οποίος καταστρέφει ας χρεωθεί και την επισκευή τους.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι στον 21ο αιώνα υπάρχουν τέτοια άτομα χωρίς λογική που καταστρέφουν και καταπατούν τα πάντα δίχως καμία συνέπεια”.

Τέλος σημειώνει ότι σε γύρω τσιμεντένιους δρόμους έχουν φύγει τα τσιμέντα με αποτέλεσμα όταν βρέχει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από τις λάσπες που δημιουργούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ