Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ

Ανακοίνωση Δήμου Λαρισαίων με αφορμή το περιστατικό με τις μπάρες στην Παπακυριαζή

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό σχετικά με την προσέγγιση του ασθενοφόρου στην οδό Παπακυριαζή  η δημοτική αρχή εκφράζει την έκπληξη της για την ανακοίνωση του προέδρου των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο οποίος πιθανότατα έπεσε θύμα άγνοιας ή παραπληροφόρησης.

Κι αυτό γιατί από τις 11 Δεκεμβρίου του 2018 η δημοτική αρχή είχε φροντίσει όπως όφειλε να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (μεταξύ των οποίων και το ΕΚΑΒ) για την τοποθέτηση εμποδίων πρόσβασης μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Παπακυριαζή. Θέλουμε να ελπίζουμε πως ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, απλώς δεν ενημερώθηκε για το έγγραφο των δημοτικών υπηρεσιών και αναμένουμε από την πλευρά του τη σχετική επανόρθωση.

Διαφορετικά θα μείνει έκθετος απέναντι στην κοινωνία της πόλης, όπως και διάφοροι άλλοι «πρόθυμοι» που το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, πλημμυρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα και τις ιστοσελίδες με κριτική απέναντι στη δημοτική αρχή, προσπαθώντας έτσι να μετριάσουν την αποδοχή του έργου της.

Για τους «πρόθυμους» δεν έχουμε να πούμε πολλά. Οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Αλλά ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που εκπροσωπεί έναν κλάδο με τον οποίο τόσο η παρούσα δημοτική αρχή, όσο και όλες οι προηγούμενες είχαν άριστη συνεργασία, είναι κρίμα να χαρίζει τον εαυτό του σε προεκλογικά παιχνίδια και μικροπολιτικούς τακτικισμούς. Ο θεσμικός του ρόλος και η αλήθεια δεν το επιτρέπουν.

Τέλος για όσους επιδίδονται το τελευταίο διάστημα σε διάφορα «φακιρικά κόλπα» προκειμένου να κάνουν την τρίχα – τριχιά και να μειώσουν το κύρος της δημοτικής αρχής, ελπίζουμε πραγματικά να μη χρειαστεί να επανέλθουμε. Παρά το μέγεθος της η πόλη είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι εκλογές περνούν μα η αξιοπρέπεια μένει. Όπως και η μικροπρέπεια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ