Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ “ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ…”

Από τον πολιτευτή της ΝΔ Απ. Παπαπαρίση πήραμε την παρακάτω απάντηση για το σημερινό σχόλιο, με τίτλο “ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ” που δημοσίευσε το paidis.com με αφορμή την απόφαση για την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας μετά την εκδήλωση στο ΔΩΛ για το Μακεδονικό προς το γραφείο του Β. Κόκκαλη.

Στην απάντησή του ο κ. Παπαπαρίσης αναφέρει:
“Είδα την ανάρτηση σας και παρακαλώ να δημοσιεύσετε την απάντηση μου για αποκατάσταση της αλήθειας.
(1) Η απόφαση για πορεία μετά τη σημερινή εκδήλωση λήφθηκε ομόφωνα από τα 22 μέλη της συντονιστικής επιτροπής της “Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία” και όχι μόνον από τον Παπαπαρίση.
(2) Όπως σας έχω ενημερώσει και με άλλο email από τον Αύγουστο του 2018 δεν είμαι πολιτευτής της ΝΔ. Ήμουν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ το 2015 και μάλιστα το ζήτησα ο ίδιος διαβλέποντας ότι οι επερχόμενοι θα έκαναν μεγάλο κακό στα εθνικά αλλά και θρησκευτικά θέματα. Και είχα απόλυτο δίκιο. Ήταν τότε που πολιτευτής των ΑΝΕΛ στη Λάρισα έβαζε ακριβοπληρωμένες δημοσιεύσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κατηγορώντας με που τολμούσα να μην θέλω ως κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ με τις από τότε γνωστές του θέσεις για  “ΣκοπιανοΜακεδονικό”, τη φερόμενη ως “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και τις απόψεις για την εκκλησία και την ορθόδοξη πίστη μας.
(3) Ένας από τους διαχειριστές της σελίδας στο fb είμαι επειδή διαθέτω τη γνώση και τον απαραίτητο χρόνο και όχι να κάνω του κεφαλιού μου και απορώ πως το συνδιαζετε.
(4) Η δήλωση περί μη ψήφισης από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή κ. Κόκκαλη της απαράδεκτης “συμφωνίας των Πρεσπών” είναι απλώς στάχτη στα μάτια. Τη στιγμή που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα ψηφίσει τις επόμενες ημέρες με άλλους … πρόθυμους βουλευτές τη συμφωνία είναι σαν να δίνει το στυλό στον κ. Τσίπρα να υπογράψει τη συμφωνία. Η ψήφος του συμπολίτη μας βουλευτή είναι ίσως η πιο κρίσιμη από κάθε άλλον.
(5) Τέλος, σας ενημερώνω ότι όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της ΠΠΛ-Μ έχουν αφαιρέσει κομματικές παρωπίδες και πινακίδες. Το μόνο κόμμα και ιδεολογία μας, είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Με εκτίμηση,
Απόστολος Παπαπαρίσης.
Σ.Σ.: Κύριε Παπαπαρίση,
ο χαρακτηρισμός πολιτευτής, αφορά τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές και είσαστε ένας από αυτούς. Κατά συνέπεια η λέξη πολιτευτής δεν αμφισβητείται. Αναφέρεστε σε ένα mail του Αυγούστου στο οποίο ενημερώνατε ότι δεν θα ξαναείστε υποψήφιος. Δεκτό και μη αμφισβητήσιμο.
Αλλωστε σήμερα δεν ανέφερα πουθενά ότι θα είστε εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ και ούτε μέτρησα πόσες φορές εμφανιστήκατε σε κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ.
Το σχόλιο αφορούσε τη σημερινή πορεία στο γραφείο του υφυπουργού που δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, και την παραπομπή σε μία σελίδα στο fb στην οποία εμφανίζεστε ως ο μοναδικός διαχειριστής και αυτό γράφτηκε.
Τώρα το ότι η ιδεολογία σας είναι η Μακεδονία είναι λόγια που δεν πείθουν, αφού υπηρετήσατε και δεν ξέρω αν υπηρετείτε ένα κόμμα το οποίο είχε ταχθεί υπέρ της ονομασίας Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό για το κράτος των Σκοπίων.
Τέλος αυτά που υποστηρίζετε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει και ψήφο στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν αντέχουν καμίας κριτικής αφού θα πρέπει να ξέρετε ότι ήταν στην ευχέρεια Τσίπρα να επιλέξει τη σειρά ψήφισης της συμφωνίας και της ψήφου εμπιστοσύνης.
Αυτά και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ