ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Τέλος και ο Ρ. Κούκσικς

Απρόοπτη όσο και δυσάρεστη εξέλιξη στον Ερμή Αγιάς, που αν μη τι άλλο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Α2, ο οποίος έμεινε χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Γ. Σκαραφίγκα για προσωπικούς λόγους.

Ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία ο τεχνικός ξεκαθαρίζει πως οι προσωπικοί λόγοι της παραιτήσεως είναι «μη διαπραγματεύσιμοι» σημειώνοντας τα εξής:

«Τέλος… Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα και έμαθα με τον τεράστιο Νέστωρα Κόμματο. Όχι «γεια» αλλά «εις το επανιδείν». Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, ένα υπέροχο ταξίδι τελειώνει νωρίς για προσωπικούς λόγους, μη διαπραγματεύσιμους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αθλητές, συνεργάτες, προπονητές, φιλάθλους για τη στήριξή τους και τη συνεργασία τους, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ριζούλη που άνθρωποι σαν κι αυτόν σπανίζουν στο χώρο μας».

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΣΙΚΣ

Εξάλλου πλήγμα για το σύλλογο αποτελεί και η αποχώρηση του 30χρονου διεθνή Λετονού περιφερειακού Ρ. Κούκσικς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, ενώ η διοίκηση του Ερμή Αγιάς-Λάρισας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και τη συμβολή του στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της και κινείται για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ