ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ

Στο γνωστό γαϊτανάκι για το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις φαίνεται πως επιδίδεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, που μετά το πολιτικό «διαζύγιο» με το ΣΥΡΙΖΑ καλείται να αντιμετωπίσει και τη διαφοροποίηση πρωτοκλασάτων πρώην πλέον βουλευτών του, όπως ο Β. Κόκκαλης και η Ε. Κουντουρά, τους οποίους και διέγραψε.

Λαλίστατος μετά τις διαφοροποιήσεις τους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Λαρισαίου υφυπουργού σημειώνοντας πως από την ανωνυμία πέρασε στο προσκήνιο και έγινε υπουργός, ενώ τα βέλη του στόχευσαν και την υπουργό Τουρισμού, την οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φρόντισε να… στολίσει από τη συχνότητα του STAR.

«Αν η κ. Κουντουρά είναι η Κεντροαριστερά, που ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… τότε τους καλωσορίζω στη νέα Αριστερά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, προφανώς ανακαλύπτοντας ξαφνικά την Αμερική.

Μόνο που την ανακάλυψε κάπως αργά, αν αναλογισθεί κανείς πως πρόκειται για προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ και μέχρι πριν δεν ενοχλούσε κανέναν το «ένδοξο» παρελθόν του βασιλόφρονα πατρός της!

«Αμαρτίες γονέων», σχολίασε ο Λαρισαίος, την ώρα πάντως που Κόκκαλης και Κουντουρά κόβουν κορδέλες στη Σαγκάη και το πλατύ χαμόγελο δεν λείπει από τα χείλη τους παρά τα πυρά που δέχονται από τον πρώην πλέον αρχηγό τους.

«Ο Καμμένος “βρήκε” σε… τείχος με τους δυο τους και ήταν και Σινικό», έτοιμο το λογοπαίγνιο του αναγνώστη μας!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ