ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 125

Για σένα το κάνω ακροατή μου μόνιμε και πάντα υποψιασμένε, που συντονίστηκες αναμένοντας τα σπουδαία πιέζοντας πάντα για ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις μια χώρας που εννοεί να παραμένει στάσιμη ή έστω μετεξεταστέα.

Και ο επόμενος να έρθει με τον κηδεμόνα του ή έστω να κλείσει την πόρτα, αφού ξεμείναμε και από Καμμένους σε ένα αναμενόμενο κυβερνητικό «διαζύγιο» και ήταν πια σα να αποστρατεύτηκε ο Τομ Κρουζ με τιμητική που ο ίδιος παρείχε στον εαυτό του!

Γέμισε η ντουλάπα αμπέχονα και είπε να ξεσκαρτάρει ενόψει Άνοιξης ο τρισμέγιστος, μετάλαβε, τα είπε ένα χεράκι με τους δημοσιογράφους, παρέδωσε και στο ναύαρχο και ως πολιτικός που σέβεται τις επιλογές του πήρε αμπάριζα τα κανάλια για να κατακεραυνώσει τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του και όλαααα αυτά την ώρα που το πανελλήνιο ζήτημα να’χε πιεί δυο γουλιές εσπρέσο.

Όχι τον θαύμασα, ένα που τα προλαβαίνει (ρε φίλε μόνο στις κάμερες των διοδίων που δεν απευθύνθηκε μου έλεγε αναγνώστης τις προάλλες) και ένα δεύτερο που είπε εκείνο το ανεπανάληπτο για την καρέκλα «που δεν μπορούσε να μην θυσιάσει», λες και ήταν αυτό το διακύβευμα. Ή μήπως ήταν πρόεδρέ μου και μόνο εγώ δεν σε κατάλαβα παρερμηνεύοντας τις πάντα αγαθές προθέσεις;

Στα αποδέλοιπα, ο δικός μας ο Σαρακατσάνος και η πρώην «γαλάζια» με τον μπαμπά με τις… μουσικές ανησυχίες ευχαρίστως ναι αλλά όχι, στο χωριό μας «κίνησε ο γάμος» με τις εκδηλώσεις αγανάκτησης και στα απόνερα παραιτήθηκε λέει και ο «Περιφερειάρχης» των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλία, που άλλο κακό να μη μας έβρει γιατρέ μου.

Τώρα θα μου πεις λίγο πολύ αυτά τα ξέρεις και περιμένεις την ανάλυση από την εκπομπή και την αφεντιά μου. Έλα που θα σε αφήσω με το παράπονο και εξηγούμαι για μη σε χάσω από πελάτη μέρες που’ναι και βγαίνουμε και στις αγορές.

Πρώτον πώς να ακουστεί η ανάλυση όταν τα Μιράζ «σκίζουν» τον αττικό ουρανό για τα μάτια τους μόνο και δεύτερον-και κυριότερον- ποιος ρισκάρει να μπει στο μυαλό του ηγέτη; Που άντε και μπήκες που λέει ο λόγος, ποιος σου εγγυάται πως θα μπορέσεις να ξαναβγείς, την ώρα μάλιστα που πολιτικοί ογκόλιθοι κάνουν τον… Κινέζο;

Άσε που σύμφωνα με τους επιστήμονες το φαινόμενο (Καμμένου ντε) βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν σηκώνει προβλέψεις για το πολιτικό του μέλλον. Εκείνο δε που ακόμη να χωνέψω είναι πως από όλοοοο αυτό βγήκε χαμένος ο Λεβέντης, που είδε ολάκερο Φωκά (μέρες που είναι θα το ξαναπώ) να καταλήγει στους ΑΝΕΛ. Άβυσσος θα μου πείτε, αν και να θυμίσω πως παραδοσιακά ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και ας λένε οι κακοπροαίρετοι πως ποδοσφαιροποιήθηκε η πολιτική ζωή του τόπου με τόσες ομορφιές που ακούγονται από το στόμα των αρχοντάδων μας.

Με την ευχή να περιοριστούν οι «μετακινήσεις» στις απολύτως απαραίτητες (να όπως με τον παγετό ένα πράγμα), πριν σχιζοφρενιάσουμε τελείως με το διακύβευμα και το ποιος κρατάει το στυλό τίνος και για ποιο λόγο, πάμε τραγούδι.

Από το δίσκο ΑΠΟΨΕ ΟΛΑ ΘΑ Σ’ΤΑ ΠΩ και την αγαπημένη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, σε στίχους Γ. Παυριανού και μουσική Τ. Μπουγά ακούμε ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ… Και δεν θέλω συνειρμούς ναι;

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ