ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία που διαπράχθηκε σήμερα (17-01-2019) το μεσημέρι σε ενεχυροδανειστήριο στην πόλη της Λάρισας. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, ένας 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία

και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι ο δράστης εισήλθε σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης, όπου με την απειλή μαχαιριού σε βάρος υπαλλήλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.115) ευρώ, καθώς και το βιβλίο καταχωρίσεων της επιχείρησης.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 20χρονου λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και τη σύλληψη του.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και το αφαιρεθέν βιβλίο καταχωρίσεων, το οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και το προαναφερόμενο μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ