ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΧΑΛΙΒΕΡΑ

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια πήρε την απόφαση να “κρεμάσει” τη φανέλα 

Τα Καλύβια ήταν ο τελευταίος σταθμός της μεγάλης καριέρας για την Τάνια Χαλιβέρα τη διεθνή μπασκετμπολίστρια με καταγωγή και από το Δαμάσι, αφού μετά την αποχώρησή της λόγω της διαφωνίας της με την απόφαση της διοίκησης της ομάδας της να περικόψει τις αποδοχές σε όλες τις Ελληνίδες παίκτριες

εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι βάζει τέλος στην πλούσια επαγγελματική της καριέρα.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και φαίνεται πώς και για μένα έφτασε αυτή η ώρα!

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα να βάλω τίτλους τέλους στην επαγγελματική μου καριέρα, αποχαιρετώντας τα παρκέ, το χώρο που έγινε το δεύτερο σπίτι μου για 20 περίπου χρόνια.

Ενα χώρο που μου πρόσφερε πάρα πολλά, παίζοντας πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής, αλλά και της προσωπικότητας μου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα την οικογένεια μου που με στήριξε σε όλες τις ωραίες αλλά προπάντων στις δύσκολες στιγμές,και που κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τις θυσίες τις οποίες έπρεπε να κάνω για να επιτύχω σε αυτό το δύσκολο χώρο που λέγεται γυναικείο μπάσκετ!

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές,τους φροντιστές και τις συμπαίχτριες που αγωνιστήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, και από τον καθένα αποκόμισα όσα ξεχωριστά είχαν να μου διδάξουν! τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω στον οργανισμό και τους φίλους του Ολυμπιακού,που μαζί με την εθνική Ελλάδας υπήρξαν τα 2 μεγαλύτερα κεφάλαια της καριέρας μου!

Αποχωρώ γεμάτη τίτλους, εμπειρίες αλλά το σημαντικότερο ανθρώπους και φιλίες οι οποίες με συντρόφευσαν σε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι, και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com