ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ο ΧΡ. ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ

Με σοβαρές καταγγελίες για τη συνολική στάση της διοίκησης της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας αποχωρεί από την οργάνωση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Παρλίτσης, υποστηρίζοντας ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και οι περισσότεροι στη διοίκηση δεν ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα

του κλάδου αλλά έχουν μετατρέψει την ομοσπονδία σε κομματικό μαγαζάκι.

Σύμφωνα με τον κ. Παρλίτση, που όπως υποστηρίζει αν και προέρχεται από τον μεγαλύτερο κτηνοτροφικό σύλλογο, αυτόν του Αμπελώνα, ουδέποτε εκλήθη σε συνέλευση του δ.σ. της ομοσπονδίας, αν και είναι μόλις 32 ετών δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με το συνδικαλισμό, αφού όπως διαπιστώνει, ο πρόεδρος και κάποιοι άλλοι στην ομοσπονδία, προωθούν στο συνδικαλισμό μηχανικούς και δασκάλους που θέλουν να κτίσουν πολιτικές καριέρες πατώντας στις πλάτες των κτηνοτρόφων.

Επιπλέον όπως επισημαίνει σήμερα που το γάλα πωλείται προς 0,8 – 0,85 € το κιλό και τα αμνοερίφια προς 3.5€ το κιλό ο πρόεδρος κ. Παλάσκας αντί να ασχοληθεί με αυτά τα προβλήματα ασχολείται μόνο με το πως θα γίνει δήμαρχος στον Τύρναβο ο σύμβουλός του Γιάννης Κόκουρας.

Τέλος θεωρεί ανεξήγητο το γεγονός ότι η συνέλευση και οι εκλογές γίνονται στον Πλατύκαμπο και όχι στον Τύρναβο ή την Ελασσόνα όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος αριθμός των κτηνοτρόφων, όπως και το χαράτσι 50€ που καλούνται να πληρώσουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν αύριο στις εκλογές της ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ