ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ Ο ΝΟΛ

Τα κορίτσια του λαρισινού συλλόγου υποδέχονται τη ΝΕΠ στο κολυμβητήριο Αλκαζάρ για την Α1 γυναικών πόλο

Να φέρει την σειρά στα ίσα, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1 – 1 θέλει σήμερα ο ΝΟΛ, ο οποίος υποδέχεται στις 6 μ.μ. στο κολυμβητήριο Αλκαζάρ τη ΝΕ Πατρών για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών πόλο και φυσικά θέλει την όσο το δυνατόν πιο θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων.

Οι παίκτριες του Σπύρου Τσιάρα που το περασμένο Σάββατο έκαναν καλή εμφάνιση στην Πάτρα (ηττήθηκαν με 11-9), θέλουν σήμερα το απόγευμα την πρώτη τους νίκη στην φετινή χρονιά γενικότερα, που θα τους δώσει πέραν όλων των άλλων και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Πάντως υπενθυμίζουμε πως η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες, κάτι που σημαίνει πως αν ο ΝΟΛ κερδίσει σήμερα, θα γίνει και τρίτο παιχνίδι στις 30 του μήνα στην Πάτρα, ενώ αν ηττηθεί, η ΝΕΠ θα κάνει το 2 – 0 στις νίκες – δεν θα γίνει τρίτο ματς – και θα μπει με ένα βαθμό στην κρίσιμη επόμενη φάση, που αρχίζει τον επόμενο μήνα.

Ο Σπύρος Τσιάρας θα έχει σήμερα στην διάθεσή του τις Καζάνα, Τσιγαρίδα, Τουλουμτζίδου, Κους, Τοκίνι, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Πατούνα, Γούλα, Κυροδήμου, Λαμπρονίκου και Σαμαρά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ