ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Κάνοντας ένα εύστοχο λογοπαίγνιο με το όνομα του νέου συνδυασμού η Ρ. Καραλαριώτου αναφέρθηκε στον ενωτικό χαρακτήρα του, όπως και στο καλαίσθητο λογότυπο που τον συνοδεύει.

«Πάμε μπροστά με έναν ενωτικό συνδυασμό που δημιουργεί λύσεις για την πόλη και τους Λαρισαίους, για να πάει η Λάρισα Μπροστά», ανέφερε η κ. Καραλαριώτου, η οποία περιέγραψε και το νέο λογότυπο που απεικονίζει μια γέφυρα και ένα ποτάμι.

«Η γέφυρα ενώνει, γεφυρώνει τα χάσματα και δηλώνει το πέρασμα στη νέα εποχή, ενώ το ποτάμι αποτελεί σύμβολο προόδου και διαρκούς κίνησης προς τα εμπρός», ανέφερε η κ. Καραλαριώτου, σε μια συνέντευξη τύπου που τόσο ο Θ. Μαμάκος όσο και ο Κ. Τζανακούλης έδωσαν το στίγμα τους.

Χαμογελαστός ο Θ. Μαμάκος, δεν προλάβαινε να δέχεται ευχές για το εγχείρημα αλλά και την ονομαστική του εορτή, χαρακτηρίζοντας ιστορική την ονοματοδοσία του συνδυασμού «που σηματοδοτεί μια προσπάθεια αλλαγής στο Δήμο Λαρισαίων», ενώ λίγο νωρίτερα ο Κ. Τζανακούλης ευχήθηκε «καλορίζικο» στο νέο συνδυασμό σημειώνοντας πως «η Λάρισα χρειάζεται μια δημοτική αρχή με έμπνευση, που θα βλέπει μπροστά», δίχως να διστάσει να περιγράψει και τη στεναχώρια του για τις εξελίξεις που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Με τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους και των δύο παρατάξεων παρόντες (“Λάρισα, νέα αρχή” και “Λάρισα, πόλη του αύριο”)  πολλά ήταν τα πηγαδάκια αλλά και οι ερωτήσεις για τους υποψήφιους του συνδυασμού, με τη Ρ. Καραλαριώτου να ανακοινώνει εκδήλωση στις 30/1 στο ΔΩΛ, όπου και θα γίνει γνωστό σημαντικό τμήμα του ψηφοδελτίου, ενώ όπως δήλωσε η «Λάρισα Μπροστά» θα απευθυνθεί με επιστολή σε φορείς της πόλης αλλά και με ερωτηματολόγιο στους πολίτες προκειμένου να διαμορφώσει το πρόγραμμά της.

Τέλος αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αντ. Πράπας, που επανέκαμψε μετά την περιπέτεια της υγείας του δίνοντας το παρών στη συνέντευξη τύπου και δεχόμενος τις ευχές όλων, με τα «σιδερένιος» να δίνουν και να παίρνουν και κατά την ομαδική φωτογράφιση με την οποία έκλεισε η εκδήλωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ