ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρουσία πλήθους μελών του συλλόγου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Απανταχού Απόδημων Σκαμνιωτών.

Χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Μαλαμής, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και ευτυχία σε όλους προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου δίνοντας παράλληλα πληροφορίες και για το σχεδιασμό της φετινής χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσοδήμος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθανάσιος – Σάμερ Αμάρι, η πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελώνα Αναστασία Νταλαμπέκα, η δημοτική σύμβουλος Ρούλα Σουρλατζή, με καταγωγή από τη Συκαμινέα, η πολιτευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Στέλλα Μπίζιου που επίσης έχει καταγωγή και από τη Συκαμινέα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τολίκας, ο πρόεδρος Απ. Παπαϊωάννου και μέλη της διοίκησης του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Κοντοκώστας, και αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ