ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι με τα όλα του στο γήπεδο του Αμπελώνα, με τον τοπικό Αμπελωνιακό να μην τα καταφέρνει απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο ΠΟΕ γνωρίζοντας την ήττα με 1-2.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για τους Αμπελωνίτες, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να προηγηθούν μόλις στο 11’ με το Λ. Καραγκούνη, ενώ στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός πίεσε για την ισοφάριση καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσα με τέρμα του Ε. Χατζούλη στο 59’.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, με την πλάστιγγα να γέρνει τελικά στην πλευρά του ΠΟΕ, που στο 70’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα με το Ν. Μπαρλαγιάννη πανηγυρίζοντας το πέρασμά του από τη δύσκολη έδρα του Αμπελωνιακού.

Αμπελωνιακός: Τράντος Γ., Λιάκος Α. (83′ Καριπίδης Μ.), Γούτος Ν., Αλεξόπουλος Δ., Δαλακώνης Χ., Μεσημέρης Β. (67′ Φουδούλης Γ.), Καραλής Γ., Χατζούλης Ε., Βούκιας Σ. (81′ Χλατάς Δ.), Αλεξανδρής Δ., Βαλατσός Ε. (70′ Moxha K.).

Π.Ο.Ελασσόνας: Γούπος Κ., Μπουσιάς Ι., Νταμπώσης Α., Σουγλής Σ., Λαγός Η., Συνάπαλος Μ., Καλύβας Ι.(60′ Μπαρλαγιάννης Ν.), Πετάνι Η., Κυρίτσης Α., Ματούλας Δ., Καραγκούνης Λ. (87΄Σακοράφας Β.).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ