ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ”

Ο Δήμος  Τυρνάβου  εγκαινιάζει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας novoville, ένα νέο τρόπο επικοινωνίας των πολιτών με το Δήμο.

Με ένα «κλικ» μέσω του κινητού μπορείτε εύκολα και απλά και για 24 ώρες το 24ωρο να δηλώσετε προβλήματα δημόσιου ενδιαφέροντος, να εκφράσετε την άποψή σας και να συνδημιουργήσετε το μέλλον της γειτονιάς σας.

Μέσω αυτής της πλατφόρμας και αφού έχετε κατεβάσει στο έξυπνο κινητό σας τη σχετική εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα εύκολης πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου και μέσω διαδραστικών χαρτών, γρήγορη πλοήγηση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι αναφορές σας και οι αιτήσεις σας φτάνουν ζωντανά στο διαχειριστικό σύστημα του δήμου και κατευθύνεται σε κάθε αρμόδια υπηρεσία, ώστε οι υπηρεσίες του Δήμου να ανταποκρίνονται άμεσα στην διαχείριση των θεμάτων που σας  αφορούν.

Την εξέλιξη του αιτήματος  σας  μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσω των ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων που φτάνουν στο κινητό σας.

Τώρα για πρώτη φορά μπορείτε:

  • Να δηλώσετε με 5 απλά βήματα λακκούβες, καμένες λάμπες σκουπίδια, φθαρμένους κάδους καθώς και δεκάδες άλλα προβλήματα που συναντάτε καθημερινά και να ενημερώνεστε για την πρόοδο επίλυσής τους.
  • Βρείτε γρήγορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως φαρμακεία, βενζινάδικα, ΚΕΠ κλπ και προηγηθείτε σε αυτά με ακρίβεια.
  • Επικοινωνήστε απευθείας με τις δημοτικές υπηρεσίες.
  • Ενημερωθείτε εύκολα για εκδηλώσεις, ανακοινώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μόνο για τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Έξυπνος  Δήμος με ενεργούς  πολίτες.

Η πλατφόρμα από 5 Ιανουαρίου 2019 ξεκίνησε την πλήρη λειτουργία της.

Τί είναι το novoville

Το novoville είναι μια ολοκληρωμένη συμμετοχική πλατφόρμα διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, επικοινωνίας και διάδρασης Δήμου-Δημότη. Με το novoville οι δημοτικές υπηρεσίες γίνονται προσβάσιμες και αποτελεσματικές έχοντας στο επίκεντρο το Δημότη!

Μια δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (app) επιτρέπει στο Δημότη να αναφέρει σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει , να ενημερώνεται για σημαντικά γεγονότα και να εκφράζει την άποψη του για θέματα του Δήμου του μέσα από σύντομες δημοσκοπήσεις.

Το έξυπνο διαδικτυακό διαχειριστικό σύστημα στο cloud επιτρέπει στις δημοτικές υπηρεσίες να λαμβάνουν ζωντανά τα αιτήματα των Δημοτών, να δρομολογούν την επίλυση τους προς τα αρμόδια τμήματα ενημερώνοντας σε πραγματικό χρόνο τον Δημότη για την εξέλιξη της αναφοράς του μέχρι την οριστική διευθέτηση. Ζωντανά, 24/7 και οικονομικά!

Διαδραστικοί χάρτες, πληθώρα στατιστικών και δεδομένων δίνουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά στις δημοτικές αρχές να έχουν πραγματική γνώση για το τι συμβαίνει στη πόλη και να λαμβάνουν αποφάσεις βασισμένες σε επεξεργασμένα δεδομένα.

Η επικοινωνία με το Δημότη αλλάζει επίπεδο! SMS, push notifications, μηνύματα μέσα στην εφαρμογή, emails και όποιο άλλο διαθέσιμο κανάλι επικοινωνίας στην υπηρεσία της Δημοτικής Αρχής και του Δημότη.

Η πρόσβαση στο διαχειριστικό σύστημα γίνεται 24/7/365 μέσα από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς να απαιτείται καμία νέα υποδομή από πλευράς Δήμου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ