ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του     Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων  στο “Χατζηγιάννειο” Πνευματικό κέντρο.

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους υπαλλήλους του Αθλητικού τμήματος, τους καθηγητές φυσικής αγωγής των προγραμμάτων και τους υπαλλήλους των γηπέδων ο  κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος ευχήθηκε να έχουνε μια καλή χρονιά με υγεία και την  συνέχιση της   καλής συνεργασίας που υπάρχει μέχρι τώρα γιατί είναι καθοριστική για την επίτευξη των     αθλητικών δραστηριοτήτων του τμήματος.

Αναφορά έγινε επίσης στην προσπάθεια της Δ.Α. μετά από πολλά χρόνια να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. (Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων ποδοσφαίρου, αυτόματη άρδευση γηπέδων, αδειοδότηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, απινιδωτές στους αθλητικούς χώρους, ανακατασκευή 4 γηπέδων). Στόχος αυτών των παρεμβάσεων η παραπέρα βελτίωση και η ασφάλεια των υποδομών προς όφελος των πολιτών του δήμου μας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες:   ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο Προϊστάμενος κ. Στέλιος Τσίρκας,  ο σύμβουλος του δημάρχου  για τα θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Αλεξούλης, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Δέσποινα Αράπκουλε και ο πρόεδρος των Σχολικών επιτροπών κ. Θωμάς Δαούλας.

Η τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η υπάλληλος του Αθλητικού τμήματος κ.Έλενα Ζήλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ